PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Dziwi mnie, że dali się tak prymitywnie naciągnąć na udział w tym chłamie. Pół wieku wielkich
karier a rodacy zapamiętają ich jak chałturzą w Klanie czy tego rodzaju produkcjach.

kaleenee

Bogusław Linda bodaj powiedział kiedyś, że nigdy nie zagra w serialu, a wiadomo powszechnie jak się to skończyło. Odnośnie samego filmu, to Piotr Adamczyk bardzo przypadł mi tutaj do gustu. I to wszystko co mogę dobrego powiedzieć o tym filmie.

gajden

Z całym szacunkiem ale wymienieni panowie to klasa wyżej od Adamczyka czy Lindy. Nikt im zresztą nie broni grać w dobrych serialach historycznych. Ale kompromitowanie się w Klanie czy filmach parodystycznych jak Bitwa po Wiedniem im nie przystoi

ocenił(a) film na 1
kaleenee

Ale jeszcze, żeby Olbrychski w tym filmie coś zagrał a on zagrał tyle co zwykły statysta razem z Szycem. Skolimowski zagrał jak trochu większy statysta. Już lepiej niech grają w Klanie, niż w marnym filmie w dodatku jako statyści.

kaleenee

kaaarwa! KLAN oglądasz? na TO (BpW) poszedłeś/aś???
rzesza bardzo dobrych aktorów kiedyś zagrała w jakimś chłamie/niewypale, ale za to się ich nie skreśla.
była masa sygnałów, że nie warto oglądać tego filmu, ale narwana i prosta istota nie wierzy...

brzmisz jak ludzie, którzy po kolejnej, nieudanej polskiej komedii... a walić to, ucz się na własnych błędach.