Co, że niby kiedy? Do bitwy pod Wiedniem doszło 11 i 12 września i NAWIĄZUJĄC DO TEJ DATY dokonano zamachów w 2001 roku, które miały być odwetem za klęskę cywilizacji islamskiej podczas tzw. Wiktorii. Więc co w tym takiego zaskakującego?
Myślałem, że chodzi o podkreślenie w tytule daty 9/11, bo to taki chwyt marketingowy. A błąd w dacie przeoczyłem, więc przepraszam - mój błąd. Na Filmwebie ktoś się machnął - ale zamiast pisać posty, można to POPRAWIĆ - Filmweb jest od zarania dziejów portalem współtworzonym przez użytkowników. Także polecam zapoznać się z polityką portalu, bo jest on zaśmiecony wpisami o złym tytule/nazwisku bohatera/dacie premiery etc., a to użytkownicy są współautorami portalu.
owszem można współtworzyć nawet sam się w to czasem bawię. Ale w przypadku opcji "dodaj tytuł" nie było też "popraw tytuł" jak to ma miejsce chociażby przy ciekawostkach - stąd też mój post. dopiero teraz zauważyłem, że należy wejść w tą opcję "dodaj tytuł" i tam zrobić co należy - przepraszam mój błąd. W każdym razie temat już nieaktualny, bo już jest "September Eleven 1683" :)