Adamczyk, Olbrychski i Szyc... Jeszcze Karolaczka brakuje... Czy w Polsce naprawdę jest tak
mało aktorów? Tragedia
Trudno się nie zgodzić, ale Adamczyk i Karolak wybitnie nie pasują do tego filmu. 4lata temu w projekt mieli zaangażować Mela Gibsona i pomysł, jak można się było spodziewać przepadł...
Akurat od Olbrychskiego to proszę się odczepić, facet to ozdoba polskiego aktorstwa. Co do Szyca, to cóż, jeszcze parę lat temu, jak np grał w Vinci to go lubiłem, ale masz rację, jak go zaczęli wsadzać wszędzie to też już rzygam :/
wiem, Olbrychski to bardzo dobry aktor, ale wkurza mnie to że ciągle angażują tych samych aktorów nie dając szansy innym. Kto wiem, może jakby w polskiej kinematografii było więcej miejsca dla debiutantów odkrylibyśmy więcej utalentowanych aktorów.
ehh a co się stało z Żebrowskim kurde podobał mi się w ogniem i mieczem tam grała cała masa dobrych aktorów stworzonych do tego typu filmów.
brakuje 'otrzaskanych' aktorów... niestety my nie to co w Hollywood... mamy to co mamy i trzeba to doceniać, może akurat w tej produkcji wypadną ciekawie, dajcie im szansę
nie, nie damy im szansy po raz 1653. Mieli swoje szanse i ich nie wykorzystali. To będzie kolejny gniot na 99%