najnowsze badania archeologiczne pokazały, że bitwa pod Wiedniem w ogóle nie miała miejsca, a kronikarze i mieszkańcy miasta byli światkami zjawiska o nazwie Aurora borealis, które z dużej odległości wyglądało jak walka wojsk tureckich z wojskami polskimi. Pokazuje to, że po raz kolejny zostaliśmy zmanipulowani przez media
Jakie badania i czyje, kiedy przeprowadzone? Naczytałeś się "Faktów i Mitów" czy innego lewackiego szmatławca? Zgadzam się z przedmówcą.
badania przeprowadzone zostały w 2012 roku przez prof. Z. Rosenbauma i opublikowane we wrześniowym numerze magazynu "Pasja Nauki". Zachęcam do lektury i przemyśleń
Ciekawe co brał profesor kiedy to badał. No i ciekawe od kogo brał na te badania ...
Doprawdy ? Potem zaś wylądowali Marsjanie ?
Nie radzę dawać wiary prawicowej propagandzie doszukującej się wszędzie spisków, manipulacji i masonów.
nie jest to prawicowa propaganda, podobny artykuł napisał J. Blumberg, który opublikowany został w magazynie naukowym "Mędrcy Syjonu"
Prawicowej propagandzie... k***a prawicowej propagandzie.. ja pi****e prawicowej progandzie..
1. To trolling.
2. To tepi lewacy wszedzie rozprowadzaja mity i propagande. Prawica tylko stwierdza fakty
Trolling to ty uprawiasz a w rozsiewaniu teorii spiskowych specjalizuje się prawica i liberusy zafajdane.
Mówiac trolling mialem na mysli autora tematu.. Ja nie trolluje.
Teorie spiskowe to teorie z reguly glupi a prawicazazwyczaj ma argumenty.. Przypominam, że to lewica wmawiala ludziom w latach 70 ze podczas puczu w Chile wojsko mialo specjalne weszkolone psy które chwytaly i gwalcily lewaczki, że w krajach kapitalistycznych robotnicy zjadaja robotnikow by zaoszcedzic na zarciu, to pisiory obecnie wmawiaja reszczie Polski ze Rosjanie od tak bez powodu zestrzelili tupolewa..
Co do tupolewa to sprawa w żadnym razie nie jest oczywista. Kut wie co się tam stało i mam wrażenie że szybko się nie dowiemy prawdy. Jedni mówią Smoleńskie strzały drudzy pijany pilot jeszcze inni brzoza albo trotyl. Wskazówek dużo dowodów mało a podejrzany każdy w tym większość z nich miała motyw.
PiS wyspecjalizował się w teoriach spiskowych ale nie tylko oni, PO swego czasu opowiadało podobne teorie na temat tzw. Dilerek Ojca Rydzyka, Palikot z kolei oskarżał Jarka o zabicie brata. niemniej jakby nie patrzeć to wszystko prawicowcy i liberusy. niestety od dawna w Polsce nie ma Lewicy.
Nie da sie nie wykluczyć, że Rosjanie z ta katastrofa nie maja nic wspólnego.. nie ryzykowali by i by i msie to nie oplacalo.
Bzdury. PiS to typowo lewacka lub ew. centrowa partia, PO, Ruch Palikota/Twoj ruch to partie typowo lewicowe.. SLD, KPP itp to partie w 100% lewicowe. KAŻDA partia w Polsce jest partia lewicowa.. W Polsce trafi sie z 2 (i to tylko 2) partie prawicowe prawicowe ale reszta to lewaki.
Gdyby w Polsce lewicy nie bylo to bylo by to "na szczescie" bo lewica nic nie wnosi prócz syfu.
Bzdury, jakie są dowody lewicowej postawy tych partii ? Która z nich zrobiła coś dla najbiedniejszych ? Która podniosła socjal, znacjonalizowała sektor prywatny, zwiększyła zarobki ludzi pracy ? Zajrzyj do programów partii i zobaczysz że to co tam jest świadczy o prawicowości partii. SLD to partia prawicowa (Miller jak był premierem właśnie z SLD prywatyzował wszystko jak leci i prawa socjalne zabrał pielęgniarkom i gurnikom). PO zwiększyło wiek emerytalny co jest dowodem ich prawicowej pozycji. Dodatkowo podwyższanie podatków dla najuboższych i opłat dla drobnego handlu to już typowa prawicówka. PiS straszy wszystkich ukrytymi masonami i komunistami. Bliżej im do faszyzmu czyli skrajnej prawicy niż jakiejkolwiek lewicy. Ruch Palikota to partia populistyczna, gość nawija co mu ślina na język przyniesie i wywija wibratorem co świadczy o jego niezrównoważeniu psychicznym nie lewicowości. Jeszcze nie tak dawno Palikot pisał dla katolickiej gazety i bronił kościoła a teraz judzi wszystkich przeciw klerowi, to typowy hipokryta w żadnym razie nie lewicowy. Tymczasem to właśnie prawica syf roznosi po kraju a jak koś nie wychodzi to wmawia wszystkim że to wina lewicy. Słyszałem nawet takich co twierdzili że Naziści to była partia lewicowa :D Śmiech. Klasyczne zachowanie prawicy najpierw zrobić burdel a później twierdzić że to lewica.
KSP ma w programie powszechna nacjonalizacje, Zadna z obecnych partii nie chce prywatyzacji Szpitali, Szkoł itp, PiS, PO, SLD chca zwiekszenia socjali, kilkanascie partii chca podatku dla najbogatszych, niemal kazda partia chce demokracji, Komunistyczna Partia Polski chce zniesienia demokracji na rzecz komunizmu.. Każda partia jest lewacka.
SLD to partia skrajnie lewicowa. Póki co to w programie zakladaja kontrole przedsiebiorstw przez panstwo.
Zwikeszenie wieku emerytalnego jest dowodem pozycji lewicowej PO bo prawica chce w ogóle zlikwidowac wiek emerytalny.. zas PO, PiS itp chce zwiekszenia podatku dochodowego np dla najbogatszyc co jest lewackie.
PiS to typowe komuchy.
Ruch Palikota to partia dziwolagów.. w ogóle nie powinna taka istniec. Zmieniaja poglady jak meska córa koryntu kondomy.
Nazisci to nie partia tylko idealogia.. obecnie nie ma partii która ja odzwierciedla w sejmie.. Zaś to nazisci chcieli nacjonalizacji, kontroli gospodarki przez panstwo itp.
W Polsce tylko KNP, UPR i ew. PL to partie w prawicowe.. tylko one chca prywatyzacji, zniesienia wiekszosci podatków, zniesienia socjali itp.. PL nie moze sie zdecydowac czy popiera demokracje wiec tutaj mozna by spekulowac.. Ale cala reszta to lewica.
Przeciez jeszcze sam niedawno okreslales sie jako libertarianin (mimo tego ze nie masz zielonego pojecia co to pojecie oznacza).
ja wiem co to znaczy libertarianie, było w star treku, to nazwa kosmitów z planety która wygląda jak wielka biblioteka. Banda wkurzających jajogłowych pokurczy, jeśli wolno mi wyrazić swoje zdanie
uważam, że katastrofę spowodowało zjawisko o nazwie "Koronalny wyrzut masy". Polega ono na gwałtownym wyrzuceniu w przestrzeń międzyplanetarną obłoku plazmy z obszaru korony słonecznej. Powoduje to liczne zakłócenia sprzętu elektronicznego na powierzchni ziemi, w tym wypadku rozwiązanie tego typu wydaje mi się najbardziej prawdopodobne. Moja opinia jest ostateczna i jakiekolwiek inne zdanie na ten temat jest błędne
Twój stary też jest kiepski z ortografii, nie umie sam zawiązać sobie butów i ma problem z wymienieniem wszystkich dni tygodnia a jednak odniósł w życiu sukces jako kierowca śmieciarki, także widzisz, że znajomość ortografii to nie wszystko
Przykro mi, ale się mylisz. Kosmici objawili się 10 kwietnia 2010 roku w Smoleńsku, gdzie na polecenie Tuska zabili Lecha I Wielkiego.
Tak! przecież to prawda! A 2 wojna światowa nigdy nie miała miejsca tylko to przybysze z planety niebieskich kotletów zrobili ognisko!
Tak serio- idź się leczyć.
sam powinieneś się leczyć, skoro nie dociera do ciebie coś tak oczywistego, poczytaj trochę a później się wypowiadaj
Czego poczytaj?
Faktoidu? Księdza Natanka? Rydzyka?
NIe będę toczyć dyskusji bo nie karmię trollów.
czasopisma naukowe: Pasja Nauki, nowa Pigułka Wiedzy, stare czasopismo Nauka 2000, albo czasopismo Prawda, drukowane do 1998, poszukaj trochę i korzystaj z mózgu jak człowiek, a nie jak małpa z banana