PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630798}
7,5 195 tys. ocen
7,5 10 1 195023
7,9 85 krytyków
Blade Runner 2049
powrót do forum filmu Blade Runner 2049

Zapraszam do udziału w króciutkiej sondzie na temat najczęściej stawianego pytania w tym uniwersum ;) go o. gl/ forms/1FXMaMRHZIh2hv2g2 (usuńcie sobie spacje)

Po zagłosowaniu można obejrzeć także wyniki zbiorcze. Mam nadzieję, że będą w miarę miarodajne :)

ocenił(a) film na 9
Mauretania

Najczęściej stawiane pytanie? Stawiane to było zanim Scott wypuścił wersję reżyserską, gdzie odpowiedział na to pytanie. Teraz Villeneuve też w tej kwestii nie pozostawił wątpliwości.

ocenił(a) film na 7
Bzyku

Jak to nie? Dla mnie to właśnie BR2049 jest jeszcze bardziej niejasny pod tym względem, niż poprzednia część.

Mauretania

według ksiązki jest człowiekiem, według reżyserów nie wiadomo, jesli byłby andro to film trochę straciłby na smaku... ja stoję, że jest człowiekiem (przynajmniej po podstawowej wersji filmu)

maximus_

Ooo wielkie dzięki za wyjaśnienie, bo przecież była kwestia jak Deckard spłodził to dziecko z tą andką Rachael, myślał że to przypadek że się z nią spotkał, ale na szczęście niekoniecznie jest robotem, bo nawet nie był tak silny jak one w 1 jak i w 2 części, chociaż jakby nie był nim to jak mółby zaplodnić androidkę, eeh poplątali to twórcy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
AnneHathaway

Bo scena snu o jednorożcu i origami w pierwszej części jasno sugerują, że Deckard miał implanty wspomnień

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AnneHathaway

może to były początku szaleństwa które zwieńczył prometeusz :D