The Bling Ring opowiada o grupie młodych osób, które na przełomie 2008 i 2009 roku włamywały się do domów gwiazd i je okradały. Ich ofiarami padli między innymi: Paris Hilton, Miranda Kerr, Lindsay Lohan i Megan Fox. Sześcioro złodziei ma na swoim koncie rabunki na kwotę około 3 milionów dolarów.
z tym, ze juz ten film jest...
http://www.filmweb.pl/film/Gwiazdy+i+w%C5%82amywacze-2011-646659#
calkiem fajna historia, nie wiem po co znowu to robia?
Tamta wersja opowiada o chłopaku i dziewczynie, ta ma opowiadać o całej grupie. Będzie bardziej oparta na faktach.
Gorsza może nie była, ale w tej grają bardziej znani aktorzy i pewnie będzie też bardziej reklamowana.
to juz wiem, ze nie ma co ogladac...
rosze od remake azjatyckich czy innych narodowosci filmow jest remake filmu z wlasnego ogrodka.. przesciganie sie w kto lepiej to nakręci...
so sad.
ps. po co iść na coś co widziało się za darmo na HBO!
mimo wszystko, nie należy skreślać filmu tylko dlatego, że to remake, jak sam zauważyłeś remake też może być świetny
ok, rezyseria jest spoko, ale zobaczymy.
spring breakrs wyszedł w tym sezonie dobrze, ciekawe czy im udałą sie dorównać.
Wiedziałem, że jakoś znajomo brzmi fabuła tego filmu... Przecież to już było. I to całkiem niedawno :|
Mam nadzieję że nazwą po polsku jak 1 film "Gwiazdy i włamywacze" bo dosłownie tłumaczone brzmi gorzej, a poza tym u nas takie sformułowanie nie istnieje (w tłumaczeniu) A niedosłowny tytuł bardziej nadaję opis filmu!:)
Serio? Ja jakoś nie zbyt chętnie udałabym się do kina na film o tak bardzo przekonującym tytule jak "Gwiazdy i włamywacze" ;/