PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4241}
6,7 2,7 tys. ocen
6,7 10 1 2697
6,0 2 krytyków
Bliskie spotkania z wesołym diabłem
powrót do forum filmu Bliskie spotkania z wesołym diabłem

film jest git

użytkownik usunięty

Jak bylem maly to jak ogladalem ten film to malo co nie narobilem w gacie bo tak sie balem az sie caly trzeslem jednak za kazdym razem jak lecial w tv to go ogladalem.

użytkownik usunięty

hehe , ja się chowałem za fotel gdy pokazywali twarz Piszczałki :D :D :D ale ogladałem ten serial za każdym razem gdy leciał w telewizji :D:D

użytkownik usunięty

Buhaha!!! Pamietam jak byłem z tatą i z siostrą w kinie - bodajże w 1987, ale na tej wersji dziejącej się kiedyś, tośmy z siorką chcieli wiać z kina;))).

użytkownik usunięty

czesc :-) film jest COOL ostatnio w kasie na lekcji zaczelismi z kumplami rozmawiac o ttym filmie i kazdy stwierdzil z ejka byl mały baj sie naszego PISZCZAŁki ma moze ktos jakies zdiecia diabelka ??

użytkownik usunięty

czesc :-) film jest COOL ostatnio w kasie na lekcji zaczelismi z kumplami rozmawiac o ttym filmie i kazdy stwierdzil z ejka byl mały baj sie naszego PISZCZAŁki ma moze ktos jakies zdiecia diabelka ??

Zgadzam się film jest super (zwłaszcza jak na tamte czasy i fakt, że to polska produkcja)..:)

vanDee

Jak to bylo ??
"Ja kudlaty durnowaty nie wiedzialem co to taty" ?? :)fajne bylo:)

Niput

najbardziej sie balem jak on sie odzywal. nie wiem czemu. a ogolnie film dzialal mocno na moja mloda psychike...

ocenił(a) film na 10
Barthez_2

Ja pamiętam że oglądałam go zza łóżka....i potem całą noc bałam sie spojrzeć w okno....kurcze mam 24 lata i się boję a co dopiero dzieciaki..co za dureń przeznaczył ten film dla dzieci.