nic nadzwyczajnego, ot taka "sensacyjka" na zabicie czasu. Ocena na FB według mnie ciut zawyżona, mimo to dość przyjemnie się oglądało.
Zdecydowanie nie jest to "siódemka", ale na pewno nie "czwórka". Świetna obsada, dobra reżyseria i tylko scenariusz dziwnie szybko się kończy.
Z całym szacunkiem, ale sam jesteś nieporozumienie :) Ocena jest całkiem adekwatna do filmu, bo to jest właśnie dobre kino...o ile nie bardzo dobre! Świetna obsada i świetna gra aktorska. Dobry scenariusz i akcja, piękne kobiety. Czego chcieć więcej? Ja jestem usatysfakcjonowany. Miło mi było zobaczyć Stathama, Luka, a przede wszystkim Paddy'ego (Ród Smoka) i Aidana (Gra o Tron) w nieco innych rolach. A jako wielbiciel pięknych kobiet, na deser dostałem jeszcze piękne Zawe Ashton, Elly Fairman i Christinę Cole. Zatem powtórzę. Czego chcieć więcej? Nie wiem czego Ty oczekiwałeś od tego filmu. Ps. I nie wiem co wy macie z tym FB, skoro to skrót od facebooka, a nie od filmwebu:) W tym przypadku powinno być raczej FW.
Droga koleżanko. Ocena tego filmu na FW (nie na FB jak piszesz, bo FB to skrót od facebooka:) ) nie jest zawyżona, tylko jeśli już to...zaniżona :) Przecież to świetne kino jest! Tak jak piszesz - dobrze i przyjemnie się ogląda. Cieszę się, że chociaż to potrafiłaś docenić:)