Blitz

2011
7,0 59 tys. ocen
7,0 10 1 58609
5,8 8 krytyków
Blitz
powrót do forum filmu Blitz

nic nadzwyczajnego, ot taka "sensacyjka" na zabicie czasu. Ocena na FB według mnie ciut zawyżona, mimo to dość przyjemnie się oglądało.

czarna_wdowa

Ocena na FB to nieporozumienie,ktoś pewnie sobie pomyśli przed obejrzeniem, że to dobry film :D

ocenił(a) film na 6
Radiw84

Zdecydowanie nie jest to "siódemka", ale na pewno nie "czwórka". Świetna obsada, dobra reżyseria i tylko scenariusz dziwnie szybko się kończy.

ocenił(a) film na 7
Radiw84

Z całym szacunkiem, ale sam jesteś nieporozumienie :)                                                                                   Ocena jest całkiem adekwatna do filmu, bo to jest właśnie dobre kino...o ile nie bardzo dobre! Świetna obsada i świetna gra aktorska. Dobry scenariusz i akcja, piękne kobiety.  Czego chcieć więcej?   Ja jestem usatysfakcjonowany. Miło mi było zobaczyć Stathama, Luka, a przede wszystkim Paddy'ego (Ród Smoka) i Aidana (Gra o Tron) w nieco innych rolach. A jako wielbiciel pięknych kobiet, na deser dostałem jeszcze piękne Zawe Ashton, Elly Fairman i Christinę Cole. Zatem powtórzę. Czego chcieć więcej? Nie wiem czego Ty oczekiwałeś od tego filmu.                                                                                                           Ps. I nie wiem co wy macie z tym FB, skoro to skrót od facebooka, a nie od filmwebu:)                                      W tym przypadku powinno być raczej FW.

ocenił(a) film na 7
czarna_wdowa

Droga koleżanko. Ocena tego filmu na FW (nie na FB jak piszesz, bo FB to skrót od facebooka:) ) nie jest zawyżona, tylko jeśli już to...zaniżona :) Przecież to świetne kino jest! Tak jak piszesz - dobrze i przyjemnie się ogląda. Cieszę się, że chociaż to potrafiłaś docenić:)

raf_filmweb

Niestety nie mogę edytować swojego komentarza sprzed 9 lat i poprawić skrótu, ale cieszę się, że mnie poprawiłeś. Dzień od razu lepszy. Dobry człowiek z ciebie.