Wczoraj poszliśmy na pokaz przedpremierowy do SCPuławska w W-wie...
Bilety - 27 zł za osobę...
Film ode mnie otrzymuję notę 3/10.... dlaczego tak wysoko?
2pkt dostał film za możliwość 3d... 1 - że połączono horror i 3d...
A minusy?
Niedopracowany scenariusz, luki w prowadzeniu widza przez film, z każdą minutą (jak dla mnie) napięcie słabnie zamiast rosnąć... na koniec to nawet mnie ten film ubawił... (spoilerów nie będzie)...
Trochę bezsensownie za dużo krwi...
Ogólnie? - Nie polecam....
Zapomniałem dodać że strasznie przepłaciliśmy...
I dziękuję temu idiocie z początkowych rzędów za bycie idiotą... nie dość że gadał i marudził... to potem wychodząc z kina zauważyłem że rozpie***nie popcornu pod ekranem też mu się udało...
Ja tez byłam na pokazie nocnym i też oceniam film na 3/10. Przed pokazem nie wiedziałam czego się spodziewać (horror w 3D), ale.... na pewno i tego co dostaliśmy na sali. Wśród widzów ogólna wesołość, zero jakiegoś skupienia czy napięci, bo i nie było nad czym się skupiać.... odcinane palce, języki czy skalpy, no i końcówka w wykonaniu blondynki..... tu już wszyscy ryczeli ze śmiechu :/ i za to 22zł za bilet???? strata pieniędzy...
Ja byłem na tym filmie i po 20 min wyszedłem, troche rozbawiło mnie że wyszedłem jako 15 całkowiata porażka 1\1 to moja ocena nikomu nie polecam co to za horror, z początku to myślałem że to kiepska komedia.
No na film tego typu to się trzeba naj**bać :D A zresztą, zależy jak kto podchodzi do horrorów i w ogóle, ja raczej nie na poważnie, więc obracam z reguły horror w komedię więc taki tępy mi pasuje jak mam się pobawić. Jeśli chce iśc na coś dobrego musi mieć sens. Dobry horror to taki na który idziesz z uśmiechem kupujesz w popcorn a w rezultacie tkwisz w przerażeniu i wracasz z sali z całym popcornem :D Ja nigdy nie byłam w ogóle na filmie 3D także nawet gdyby mi puścili złotopolskich 3D ubawiłabym się pewnie :)
Jeszcze jedno zauważcie, że jest to pierwszy horror 3D a konkretniej thiller więc nie można zbyt wiele oczekiwać.. :)
pierwszy chyba w Polsce pokazywany bo tak naprawde pierwszym trójwymiarowym horrorem była "Noc żywych trupów 3D"
a przepraszam rzczywiście piatek 13 jak mogłem o tym zapomnieć ale Amityville nigdy nie był robiony w 3D