nie wiecie moze od ilu lat mozna ogladac ten film?? nie chcialabym pozniej doznac szoku w kinie kiedy mi powiedza ze od 18;/ prosze o odpowiedz
w kinach Helios jest od 18 lat:// pewnie w innych tez. ale spoko oni czasami wpuszczają nawet jak ma się mniej nic 18. ja bede próbowala nie wiem czy mi sie uda ;)
Nie wiem od ilu ale spoko nas wpuścili na [REC] bez problemu (tylko babka przy kasie troszkę zbladła i stwierdziła że dla niej to było straszne). A mamy po 14 także spoczko :)
No nie, ewqa11 [Emilka] ??? Super było xD I na [Rec], i ina The Eye i na Sierocińcu xD. Ahaa, jesce na Nieznajomych ;))
W Heliosie kasjer mnie pytał o wiek, ale mam 18 lat więc nie było problemu, przy samym wejściu nie chcieli dowodu.
o lol no to nieźle ;/ u mnie nikt o nic nie pytał, ani nie sprawdzał.... ale powiem wam jedno film jest tak beznadziejny, badziewny, słaby i w ogóle do dupy, pomijam fakt, że w ogóle nie straszny, że nawet jak was nie wpuszczą to nic nie stracicie.
a wie przynajmniej że taka z Ciebie "pankówa", że do swoich ulubionych dzieł filmowych zaliczasz "High School Musical" i produkcje które jeszcze nie ujrzały światła dziennego? ;]