PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4258}

Blow

2001
7,8 227 tys. ocen
7,8 10 1 227332
6,5 31 krytyków
Blow
powrót do forum filmu Blow

Cudny...

ocenił(a) film na 9

Arcydzieło :) Pięknie pokazana relacja ojciec - syn oraz ojciec - córka. Nie rozumiem tylko Złotej
Maliny dla Penelope Cruz.... Przecież zagrała super!Dodawała do filmu temperamentu. Uważam
też że rola Deppa jest tu trochę niedoceniona. Nie otrzymał nawet jednej nominacji. Może rola nie
tak dobra jak w "Marzycielu" ale z pewnością zasługuje na specjalne wyróżnienie.

ocenił(a) film na 10
kamkaa1

Oglądałem go chyba 10ty raz. Niesamowity, piękny, smutny, przygnębiający, cudowny.
Film o tym jak nie potrafimy odpuścić, jak nie wiemy kiedy mamy dość i jak łatwo znika wszystko co mamy - wszystko.
Film o tym że szczęście nie tkwi w pieniądzach, kontach bankowych czy posiadaniu...
Szczęście jest tu i teraz. Szczęście to dziecko tulące się do rodzica, ktoś kogo kochasz i na kogo zawsze możesz liczyć.
To ktoś kto zawsze czeka...
Niesamowity, niesamowity film.

ocenił(a) film na 8
kamkaa1

Ja tez uwazam, ze Penelope swietnie zagrala, taka prawdziwa latynoska z temperamentem. Zreszta w 'Vicky i Cristina Barcelona' grala bardzo podobnie i tam ja wszyscy chwalili. Dziwne... Nie podobal mi sie za to aktor grajacy Escobara- nie pasowal do tej roli, nie dorasta do piet aktorowi z 'Narcos'. Mogli ten watek bardziej dopasowac. Obejrzalam wlasnie dwa sezony tego serialu i wlaczylam 'Blow', aby przypomniec sobie jak to wygladalo w Ameryce. Musze przyznac, ze 'Blow' jest o wiele slabszy niz 'Narcos'.