ale brutalny film . scena zabojstwa wada na zapleczu restauracji bardzo realistyczna .smierc teddiego tez okropna. nie wiem moze tylko ja tak to odebralem ale troszeczke przypomina mi to nie jest kraj dla starych ludzi , a moze palnalem glupstwo?daje mocne 6 !
no wlasnie przed chwila napsialem osobny temat o tym ze przypomina film braci Coen a ty tez widze ze wspomniales o tym :)
dzieki juz myslalem ze dowalilem babola , przyznasz tez ze sceny sa brutalne , zwlaszcza pierwsze zabojstwo . w ogole film nakrecono wiarygodnie np scenka gdy bohater chce przebic opone w limuzynie i rozcina sobie dlon . wiem to dziwne ale wlasnie takie rzeczy zdarzaja sie w realu .naprawde jestem milo zaskoczony tyf filmem
tak, wlasnie realistyka filmu to bardzo mocna strona tego obrazu, nie mamy tu goscia, ktory bierze kose czy gnata i wie co ma robic, tylko kierujacego sie strachem nieudolnego bohatera, czyli takiego jak w zyciu prawdziwym. Nie ejst on super bohaterem, kieruje sie instynktem i checia przetrwania.