Trudno wytrwać na tym filmie do pierwszej godziny. Jednak po upływie 60 minut film zdaje się mieć innego reżysera. Duża dawka humoru, absurdalnych zachowań i gumowych mutantów ratuje drugą część seansu. Jest nawet facehugger :) Mnie najbardziej przypadła do gustu pani Minister.
klikam na link 
""Problemy z filmwebem. 
Forum - portal filmweb.pl, 3 dni temu 
Mam spore problemy z jakimkolwiek korzystaniem z filmwebu. Niestety zauważyłem, że w oczekujących kontrybucjach, wszystkie dodane kontry wczoraj i dziś są usunięte. Punktacja jak i ranking jest tak jakby z przed dwóch ... (59 odpowiedzi)"" 

a przekierowuje mnie tutaj. 

Krew mnie K#$%A zalewa 
Bo tamten post był założony w trakcie awarii ich infrastruktury, sporo rzeczy się posypało, jak zauważyłem. Jak coś tam naprawili, to przywrócili stan sprzed awarii, a posty, czy też całe tematy zakładane w jej trakcie wędrują, w czasie i przestrzeni, albo też znikły w otchłani niebytu ;) Akurat żadnego z moich postów, a napisałem sporo, nie ma nigdzie, nawet po teleportacji :)
Dzięki chyba właśnie pierwszy raz się uśmiechnąłem, od początku tego irytującego dnia, czytając Twoją odpowiedź. Kto by pomyślał :)