4,4 589  ocen
4,4 10 1 589
6,0 2 krytyków
Blutgletscher
powrót do forum filmu Blutgletscher

Trudno wytrwać na tym filmie do pierwszej godziny. Jednak po upływie 60 minut film zdaje się mieć innego reżysera. Duża dawka humoru, absurdalnych zachowań i gumowych mutantów ratuje drugą część seansu. Jest nawet facehugger :) Mnie najbardziej przypadła do gustu pani Minister.

Borys_17

klikam na link
""Problemy z filmwebem.
Forum - portal filmweb.pl, 3 dni temu
Mam spore problemy z jakimkolwiek korzystaniem z filmwebu. Niestety zauważyłem, że w oczekujących kontrybucjach, wszystkie dodane kontry wczoraj i dziś są usunięte. Punktacja jak i ranking jest tak jakby z przed dwóch ... (59 odpowiedzi)""

a przekierowuje mnie tutaj.

Krew mnie K#$%A zalewa

DzidaZawodnik

Bo tamten post był założony w trakcie awarii ich infrastruktury, sporo rzeczy się posypało, jak zauważyłem. Jak coś tam naprawili, to przywrócili stan sprzed awarii, a posty, czy też całe tematy zakładane w jej trakcie wędrują, w czasie i przestrzeni, albo też znikły w otchłani niebytu ;) Akurat żadnego z moich postów, a napisałem sporo, nie ma nigdzie, nawet po teleportacji :)

bluescreens

Dzięki chyba właśnie pierwszy raz się uśmiechnąłem, od początku tego irytującego dnia, czytając Twoją odpowiedź. Kto by pomyślał :)

Borys_17

Ta, pani minister skradła film :)