Boże, błogosław Amerykę

God Bless America
2011
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 17481
4,7 6 krytyków
Boże, błogosław Amerykę
powrót do forum filmu Boże, błogosław Amerykę

Genialny

ocenił(a) film na 9

Ale czemu się dziwić jak taki pomiot jaki jest opisywany w tym filmie, potem ocenia go na
filmwebie

ocenił(a) film na 8
MrPe

Masz rację ! Ocena filmu będzie zaniżana przez osoby oglądające różnego typu telewizyjne show, ponieważ poczują się urażone i postanowią zemścić się na twórcach film poprzez wystawienie niskiej noty. Wiadomo że nie wszyscy ale pewnie spora część...

ocenił(a) film na 7
pablo12000

Nie zapominaj o Gimbusach. Ich też może urazić ten film...

ocenił(a) film na 8
vodka85

Racja. To przecież oni są głównymi odbiorcami tych "show".

ocenił(a) film na 3
pablo12000

wy tak na serio?

ocenił(a) film na 8
pablo12000

A ja myślę, że Frank zastrzeliłby i Was

MrPe

Ja też oglądam te telewizyjne show, ale film zrobił na mnie ogromne wrażenie. Całkowicie się z nim zgadzam.

ocenił(a) film na 8
MrPe

Wyznawcy Mam Talent na pewno byli źli po seansie :).

MrPe

Swietny, madry ale I bardzo niebezpieczny film, bo wielu moze go interpretowac po swojemu. Dzis powiesz ze sam chetnie wystrzelalbys takich idiotow, a na drugi dzien ktos zastrzeli ciebie I rodzine, bo interpretuje to tak samo jak ty, tyle ze uwaza ze jest o poziom lepszy od ciebie ...itd itp. Jedynym rozwiazaniem jest ignorowac idiotow, izolowac ich I probowac ograniczac ich popularnosc przez brak wsparcia. Przemoca sie tego nie zalatwi, bo zawsze zbajdzie sie madrzejszy predator, I nastepny lepszy itd. Nadzieja w wychowaniu wlasnych dzieci z daleka od idiotow

ocenił(a) film na 10
MrPe

Zajebisty film

ocenił(a) film na 3
MrPe

Boję się, że jest wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że autor żartował.

ocenił(a) film na 3
Whoever_2

Autor postu*, dla sprecyzowania.

ocenił(a) film na 5
MrPe

Oceniłbym dużo wyżej, gdyby utrzymano stylistykę pierwszej połowy filmu. Druga połowa wpierdziela się z patetycznymi morałami, zaprzeczeniem idei która przyświecała bohaterowi i generalnie akcja ze zmianą w ckliwego tatuśka sprawiła że kompletnie przestałem szanować bohatera.