Na początku zapowiadał się ciekawie, ale im brnąłem głębiej tym bardziej odnosiłem wrażenie że
jest to film propagandowy.
Też odniosłem takie wrażenie, mimo że film mi się podobał, to widać bylo że promuje lewackie poglądy.
lewackie?! i cóż by to miały być za lewackości szanowny ziutku11113? przykłady, uzasadnij
Film oglądałem już jakiś czas temu, ale wystarczy obejrzeć aby to zauważyć, a jeśli się tego nie widzi to już nie moj problem, i oczywiście nie zamierzam znowu oglądać aby to udowadniać :)
propagandowy jak najbardziej, lewacki - przepraszam, ale nie widzę. Uwielbiam takie stwierdzenia, których autor nie potrafi poprzeć chociażby jednym argumentem. Szkoda, że ludzie boją się dyskusji
Czlowieku oglądalem film juz dawno, ale propagowanie lewactwa w wypowiedziach glownych postaci, bylo widoczne golym okiem, to pamiętam na 100%, i mam gdzieś to że nie potrafisz albo nie chcesz tego zobaczyć.
Wystrzeliwanie członków tea party jako część polityczną winnych zaistniałej sytuacji + dialogi między postaciami ("Naprawdę zgadzasz się choć z częścią jego poglądów?" "Tylko tą dotyczącą dostępu do broni palnej") były bardzo propagandowe, niesmaczne i przede wszystkim, niezrozumiałe.
Film się dobrze oglądało, był dość ciekawy, ale od momentu gdy zaczął się ten cyrk z konkretnym ugupowaniem politycznym, odechciało się to całkowicie oglądać.