PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32873}

Bo do salsy trzeba dwojga

The Way She Moves
2001
7,0 684  oceny
7,0 10 1 684
Bo do salsy trzeba dwojga
powrót do forum filmu Bo do salsy trzeba dwojga

dajcie spokoj

ocenił(a) film na 4

ten film to najwiekszy badziew jaki w zyciu widzialam. temat wyswiechtany, bo oczywiscie opowiesc o milosci w rytmie goracych latynoskich tancow. przewidywalny bo wiadomo, ze ona sie w koncu w tym swoim instruktorze zakocha i zerwie z niedoszlym mezulkiem i wszyscy beda szczesliwi. wlasnie zakonczylam ogladanie tego filmu na polsacie na rzecz innego, poniewaz niestety nie wytrwalam do konca z tego wzgledu, iz nic mnie w nim nie zaskoczylo. 4/10

edith092

ja też przed chwilą oglądałam ten film i mi bardzo się spodobał
Może końcówka mogłaby być inna, bo czuje lekki niedosyt, ale mimo to film fajny. Tobie edith092 się on nie podoba, bo zwyczajnie go nie czujesz, albo nie rozumiesz, ale to drugie od razu wykluczam, bo film prosty w odbiorze
Co, jak co ale nie wiele jest filmów nie przewidywalnych po za tym od tego rodzaju filmu sie tego nie wymaga on ma był łatwy przyjemny w odbiorze i dawać nadzieje widzowi na to, że może jemu coś podobnego się przytrafi
Ten film spełnia wszystkie wymogi swojego gatunku ponad to jest znakomicie nagrany, hipnotyzuje widza
owszem nie jestem krytykiem ani znawcą filmowym ale mi on bardzo bardzo się podobał

ocenił(a) film na 1
edith092

Taaak, też to przed chwilą obejrzałam. Po prostu DNO. Wszystko do przewidzenia, film zrobiony jedynie na podstawie wytartych schematów. Nie to jest jednak najgorsze, ale fakt, że ktoś tu chyba chciał zrobić marną podróbkę "Dirty Dancing". Nie polecam - 1/10 :/

ocenił(a) film na 1
edith092

zgadzam się. moim zdaniem jeden, wielki kicz ;] 1/10

edith092

Ja też obejrzałam ten film dzisiaj. I powiem, że rewelacją to on nie był. Miał wiele minusów. Aktorka, która grała główną bohaterkę, Amy, była powiedzmy sobie szczerze sztywna. To już ja się lepiej ruszam, a o tańcu to wiem tyle co nic ;P A i ten Latynos rewelacyjny też nie był. Tańczył fajnie, ale momentami za bardzo się rzucał po parkiecie. Film przewidywalny. Już w pierwszej minucie jak oni się spotkali, wiadomo było jak się to wszystko skończy. . .
Ale to komedia romantyczna. One z reguły są przewidywalne. Nie znam komedii romantycznej, która odbiega od schematu: poznają się, zakochują w sobie, pojawiają się kłopoty, a na końcu żyli długo i szczęśliwie. Jak mi taką pokażecie to Wam chyba pomnik postawię :P
Oglądając film miło spędziłam czas, nie zanudził mnie, nawet się parę razy uśmiechnęłam. Poza tym lubię tego typu filmy. Nie można też zapomnieć o muzyce, która była całkiem przyjemna i przy której nogi same rwą się do tańca, jaki on by tam nie był ;)
Oczywiście każdy z nas może mieć swoje zdanie na ten temat i film mógł się nie podobać :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 4
edith092

Zgadzam się;] Film beznadziejny... Mało tego, że bardzo przewidywalny to jeszcze ta cała Amie(czy jak to tam się pisze) tak sztywno tańczyła, iż odbierała całą przyjemność z oglądania tańca... Krótko mówiąc: Nie polecam! 2/10.