Bo się boi

Beau Is Afraid
2023
6,2 15 tys. ocen
6,2 10 1 14586
5,6 63 krytyków
Bo się boi
powrót do forum filmu Bo się boi

Wyjdzie nędza

użytkownik usunięty

Róbcie screeny. Z poduszkami będą ludzie chodzili na ten film, a i to tylko ci z mniejszymi wymaganiami. Reszta zostanie w domu po prostu.

Mie siem zdaje że Ty chyba troll.

użytkownik usunięty
NieMamSwojegoZdania

przeciwnie: mówisz przed lustrem. Określiłeś się jako troll. Zapewne słusznie.

E, że Ty powiedz że Ci się zdaje jakieś głupoty to nie przestajesz być troll.

użytkownik usunięty
NieMamSwojegoZdania

ja wolę o filmach, ty jako nędzarz umysłowy o userach. Zatem daj znać, jak sklecisz zdanie o filmie złożone kiedykolwiek. Nie zapowiada się, ale będę gotów na polemikę, póki co przed lustrem określasz się jako trolla i głupoty. Znów trafnie.

Co gadasz chłopie to chyba nie rozumiesz w język polski dobrze.

użytkownik usunięty
NieMamSwojegoZdania

mówisz do lustra, współczuję ci.

Chyba Ty.

użytkownik usunięty

Lustro.

użytkownik usunięty
NieMamSwojegoZdania

mówisz do niego : lustro.

Skoro to chcesz powiedzieć do lustra.

użytkownik usunięty
NieMamSwojegoZdania

kończę z touretem.

Mówisz przed lustrem.

ocenił(a) film na 8

Z poduszkami? Na tym filmie nie zaśniesz. Po nim też jest ciężko. Wbija w fotel i nie daje przestać o sobie myśleć.

użytkownik usunięty
BuzonP

dla mnie to kał dla mas, cóż, każdy ma swoją opinię.

ocenił(a) film na 3
BuzonP

Mi się wydał po prostu bez sensu. Może nie głupi, ale też nie zawierający żadnych treści, przepełniony niepotrzebnymi scenami, ktore nic nie wnosiły. A jednocześnie trwa trzy godziny. Dobrze, że mam do kina zniżkę dla emerytow. Mniejsza strata :) Dobra charakteryzacja, plastycznie fajnie zrealizowany, a fabuła to gniot.

ocenił(a) film na 8

No i w sumie racja, bo film siedzi na ogólnoświatowych afiszach już pół miesiąca, nawet nie zwrócił 1/10 budżetu produkcyjnego, podczas gdy na marketing prawdopodobnie wydano drugie tyle. No ale z drugiej strony dla Astera to nic, bo ten eksperyment na stówę był jego "paszon prodżektem" i wyraźnie miał gdzieś, czy ktoś go w ogóle go obejrzy, czy też nie. Ja obejrzałem i przyznam że czasu nie zmarnowałem, chociaż gdyby film rzeczywiście miał trwać te 4 godziny jak początkowo planowano, to prawdopodobnie wziąłbym na seans jakąś kawę czy energetyka, byleby nie zasnąć na dodatkowej godzinie losowego mózgotrzepu, który podnieca mnie raczej w mniejszych dawkach.

użytkownik usunięty
de_dust2

i tak miales sporo cierpliwosci ogladajac i licząc na KAŁkulatorze takie dziełko. Ja lubie filmy ale z tematem, a nie tylko pastiszem. Dla mnie chałtura ale taka nie że beznadziejna, tylko swiadoma pod widza by oszukac, rezyser jest cwany, choć mądry widz cwańszy.