8,0 376 tys. ocen
8,0 10 1 375986
7,3 67 krytyków
Bogowie
powrót do forum filmu Bogowie

Czekamy aż wyprzedzi Ojca Chrzestnego! <kappa>

filmowiec1303

hejtujta bo ludzi ponosi

ocenił(a) film na 1
DeGreZet

słownik bo nie rouzumita

filmowiec1303

neiwimczo bat kri evrytiem

ocenił(a) film na 9
filmowiec1303

....a nawet jak wyprzedzi to co? Ty znawco np. dałeś 9tkę takiemu chłamowi jak Incepcja - przeładowany efektami specjalnymi bubel tylko z nieco zaskakującą końcówką - nic więcej tam nie ma.
Widziałeś ten film, czy tylko dlatego, że jest polski dajesz 1?

ocenił(a) film na 6
siery4

Ja też dałem 9 (dałbym 8,5) Incepcji, ale uważam, że porównywanie zaczarowanego filmu Nolana, to takiego kasowego produkcyjniaka jak Bogowie, to jednak trochę pomyłka.

siery4

Dajcie sobie spokój ludzie...
Każdyma własny gust, co was ochodzi, że komuś się podobała Incepcja, albo Bogowie....(?)

DeGreZet

Propsy za myślenie o różnorodności gust. Ale! Właśnie o to chodzi na tym forum ( m. in. ), żeby porównać oceny swoje i innych. Jak powiedział Rysiu: "Przekaz ma być prosty jak aparycja przeciętnego chama ze Śląska". Dlatego prosty przekaz trafi do grup odbiorców, którzy takiego potrzebują. Filmowcy zaś za arcydzieło uznają Incepcję. Pozdrawiam Serdecznie :)

siery4

co jak co ale Incepcja naprawdę jest świetna ;) i choć nie sądzę, by te filmy można było porównywać (bo oba są rewelacyjne) to nazywanie Incepcji chłamem to jak uznanie sagi zmierzch (celowo małą literą) za arcydzieło

ocenił(a) film na 1
siery4

Jak wyprzedzi to będę miał bekę. Incepcja to nie taki chłam. Całkiem przemyślane kino science-fiction. A twoi "Bożkowie" to kolejna historyjka o biednym i ambitnym polaczku w czasach komuny. A że film jest wyżej od "Leona Zawodowca" zawdzięczamy podobnego typu polaczkom.

ocenił(a) film na 7
siery4

Incepcja to film z pomysłem. I naprawdę ta krytyka jest nie na miejscu, bo "Bogowie" to sprawnie nakręcony film oparty na sprawdzonym schemacie. Nic nowego. Nic odkrywczego. A właściwie jedna rzecz odkrywcza - że można w Polsce zrobić dobry film. Bo "Bogowie" to bardzo dobry film. Na polskie warunki genialny. Ale proszę, porównywanie do "Incepcjii" to jednak przesada. Naprawdę "Bogowie" podobali mi się, ale to nie jest aż tak dobry film jak wynika z oceny na Filmwebie.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
filmowiec1303

Świństwem jest wystawianie oceny "1" temu filmowi tylko dlatego, że jest tak wysoko w rankingu...

filmowiec1303

Filmweb to sprzedajne świnie.

NedznySzczur

klikam LIKE !

ocenił(a) film na 1
NedznySzczur

To nie wina Filmwebu, tylko ludu, który dostał nieco lepszy polski film od Kac Wawy i od razu 10/10. Przynajmniej mam nadzieję, że to nie wina Filmwebu... :)

filmowiec1303

W sumie jest sporo dobrych filmów mało znanych które mają ocenę po 8 ale mają za małą liczbę ocen żeby były w 500ce.Także ten ranking trzeba brać z przymrużeniem oka. Ja sobie pomyślałem że zajebiście dobrą promocję zrobili skoro ten film tak skoczył. Musieli go bardzo nagłośnić.

ocenił(a) film na 9
filmowiec1303

Ale po co karmicie trolla? Przeciez nie od dzisiaj wiadomo, ze gdy ocena ogolna filmu rozni sie tak drastycznie od oceny jednostkowej oceniajacego to nie zapowiada to nic innego jak kolejnego masturbujacego sie trolla - debila, ktory im miecej osob pojedzie po nim i po zygowinach ktore zostawil jako wpis tym jego erekcja a i prawdopodobienstwo wytrysku wieksze...

ocenił(a) film na 1
sobanek

Nie spinaj się dziecko. Jeśli komuś nie podoba się twój ukochany film to niekoniecznie jest trollem. No i lepiej znajdź lepiej jakąś dziewczynę, która cię ostudzi, bo szukasz masturbacji i erekcji w postach na forum.

ocenił(a) film na 9
filmowiec1303

Lol daaawno mnie nikt nie nazwal dzieckiem... prawdopodobnie oszolomie moj syn jest w twoim wieku

ocenił(a) film na 1
sobanek

Być może jesteś dzieckiem umysłowo, nie wnikam.

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 8
filmowiec1303

Nie widziałem tego filmu ale nie rozumiem jak można oceniać taki film na 1 tylko dlatego, że jest Polski i jest wysoko w rankingu bo tak to odbieram. Podobnie zresztą nie rozumiem jak na 1 można ocenić grę Heroes of Might and Magic III, bo jest na pierwszym miejscu w rankingu? Czy Ty kiedyś w to grałeś? Mam wrażenie, że jesteś jeszcze w gimnazjum ale nie mam zamiaru karmić takiego trolla więc Cie nie będę obrażał.

użytkownik usunięty
tokarz85

Już go niestety nakarmiłeś, produkując się w komentarzu :)

ocenił(a) film na 8

Tak wyszło chociaż nie uważam żebym się produkował :)

ocenił(a) film na 7
filmowiec1303

dziecko drogie- ranking opiera się na średniej ocenie widzów. Oczywiście rankingi są g... warte przez takich gimbusów jak ty którzy stawiają dobremu filmowi "1" bo im się ranking nie podoba.

ocenił(a) film na 9
filmowiec1303

To złóż zażalenie do Pana Boga, że taką stworzył matematykę i prawidła statystyczne;D

ocenił(a) film na 6
Swan_Lake

Nie zesrajcie się nad tym Ojcem Chrzestnym amerykańskie wypociny o włoskiej mafii

filmowiec1303

Może w końcu gówniani nietykalni spadną z 2 :D