8,0 376 tys. ocen
8,0 10 1 375936
7,3 67 krytyków
Bogowie
powrót do forum filmu Bogowie

Ten film jest po prostu nijaki ... Po prostu odwzorowali historie Zbigniewa Religi i to tyle... A sam film w sobie nie ma nic szczególnego , ponieważ widz wie i tak co zaraz się zdarzy....

PatrykGar

A co mieli zrobić jak nie odwzorować życie religii? To film bigraficzn, czy fanastyczny?

ocenił(a) film na 5
liver128

Ale mogli to pokazac inaczej, na poważnie, a ci aktorzy wyglądali wręcz groteskowo w tych sztucznych fryzurkach

ocenił(a) film na 7
PatrykGar

Odpowiadając na Twoje pytanie w tytule... nie mam bladego pojęcia.

Ale generalnie film mi się podobał. Jest niezły.

ocenił(a) film na 8
PatrykGar

Film nie nalezy do wybitnych ale trafia do szerokiego grona odbiorców a po wyjsciu z kina nie zaluje sie wydanych pieniędzy:-)

PatrykGar

...a co wg. Ciebie mieli zrobić z filmem biograficznym? Dodać element zaskoczenia w postaci ataku obcych na Klinikę w Zabrzu?

ocenił(a) film na 8
donbobasso

hehe dokladnie dobry komentarz

użytkownik usunięty
kgkarina33

Idiotyczny komentarz wynikający z niezrozumienia założyciela postu. Miał na myśli, że "Bogowie" nie są lepsi od standardowego współczesnego filmu biograficznego.

...ty natomiast wiesz co autor postu miał na myśli? Pooglądaj najpierw film, żeby to skonfrontować z czyimiś myślami.

użytkownik usunięty
donbobasso

"Pooglądałem" go.

ocenił(a) film na 6
PatrykGar

Jest to dobry film, idealnie wpasowujący się do ramówki TVP. Z bardzo dobrym Tomaszem Kotem. Ale to wszystko. Również nie rozumiem tak wysokiego miejsca w rankingu.

PatrykGar

Też się zastanawiam dlaczego tak nisko, biorąc pod uwagę np. 2 miejsce Nietykalnych...

ocenił(a) film na 5
PatrykGar

No dokładnie! Zero dramaturgii, fryzurki sztuczne, chwilami to wyglądało jak jakaś słaba komedia