PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=541888}
4,5 1,2 tys. ocen
4,5 10 1 1238
Boku no Pico
powrót do forum filmu Boku no Pico

po obejrzeniu tego g*wna, gwarantuję.

PAru znajomków polecało mi te fimiki, stwierdzam, że jeśli ludziom może się to podobać to są zdrowo walnięci, chyba czas ograniczyć liste kontaktów na fb. Zniszczyło mi psychikę, tak obrzydliwej formy zboczeństwa i pedofilii jeszcze nie widziałam, a wiadomo, że w internetach można trafić na różne różności. Dziwię się, że to legalnie można oglądać, twórców tego shitu powinni zamknąć w zakładzie dla yebniętych.

ps. i jak ja się wyspowiadam z oglądania czegoś takiego xd xd

SaiRIthy

hahhahaa :D

użytkownik usunięty
SaiRIthy

"Pico - mały dziwkarz", tytuł w sam raz dla tego anime.

Tak w ogóle, to nie mam pojęcia co za ludzie produkują takie rzeczy:/ trzeba być pozbawionym moralności i wstydu, żeby stworzyć coś takiego. Zgadzam się całkowicie z Twoją opinią. Że też w tej Japonii coś takiego ogląda światło dzienne. Zwątpiłam w całą definicję anime.

SaiRIthy

Twoim znajomym wcale się to nie podobało, ztrollowali Cię. Teraz Twoja kolej, aby komuś zniszczyć psychikę.

ocenił(a) film na 1
Macoun

chętnie bym się odwdzięczyła, ale już zakończyłam znajomość z 'krańcami internetów', więc nie mam pojęcia czym ;p

SaiRIthy

Z tego co widzę, wole uważać. Planowałem obejrzeć, by zobaczyć czy to aż TAK straszne. Z tego co wiem co pokazuje się na wikipedii, treść odcinków jest.... obrzydliwa, bo nie znam lepszego słowa. Może ohydna, straszna, degustująca? To co tutaj widze to potwierdza.

8AR0N_X2VY3R

Znalazłem chyba głębie prawdziwego internetu.

SaiRIthy

Zły dotyk boli przez całe życie jeden ból już mam po obejrzeniu "Birdemic"
Nie wiem czy stać mnie na następny : o

ocenił(a) film na 1
SaiRIthy

No to bardziej doświadczeni w oglądaniu anime koledzy mnie strollowali :D

"Sprawdź to anime" mówili, "będzie fajnie", mówili.