Bones

2001
4,3 2,6 tys. ocen
4,3 10 1 2610
1,5 2 krytyków
Bones
powrót do forum filmu Bones

Taki błąd moderatorzy spią czy co? Taki błąd moderatorzy spią czy co? Taki błąd moderatorzy spią czy co? Taki błąd moderatorzy spią czy co? Taki błąd moderatorzy spią czy co? Taki błąd moderatorzy spią czy co? Taki błąd moderatorzy spią czy co? Taki błąd moderatorzy spią czy co?

Plissken_2

Tylko geniuszu, to nie jest serial, tylko film, który trwa 96 minut.

A serial o tym samym tytule powstaje od 2005 roku, z inna obsadą, tutaj go masz:
http://www.filmweb.pl/f233995/Ko%C5%9Bci,(2005)

Chyba Ci się pomyliło...

zwijezda

zwijezda nie bądź lemieszem. Chodzi o to, że skróty prowadzą do tego filmu zamiast do tego zajebistego serialu. Dla przykładu jak wejdziesz w repertuar TV i weźmiesz na liście POLSATU Bonesa (serial) to odnosi Cię tutaj do tego murzyna. Na filmwebie pełno jest takich ingorantów, którzy nie dbają o odnośniki.

Ostatnio 25.godzina Spike'a Lee była z Nortonem. Na "ale kino".
Gdyby nie gazeta tobym nie wiedział, bo tutaj odnośnik prowadził do 25. godziny, ale starocia westernu. I gówno. I bym nie obejrzał, bo bym myślał, że na Ale Kino! leci western. Z ciekawości srpawdziłem i byłem zadowolony, że ale kino! puściło zajebisty film pana Lee

Redgard

mija czas, a błąd pozostaje- ciągle przerzuca z programu TV do tego filmu zamiast do Bones-ów - serialu...

zocha90

^^ październik a błąd nie naprawiony, trochę się zdziwiłem w pierwszej sekundzie jak zobaczyłem ocenę "Kości" xD

grabarz91

czerwiec!!!! A błąd nadal jest!!!

yakuz605

październik!!!

ocenił(a) film na 3
androgenius

listopad ?

lucyfersangel

grudzien..

ocenił(a) film na 1
RonRicco

tym razem się nie pomylili. odnośnik na tvn7, który odsyłał do pełnometrażowki ze Snoop Dogiem, miał rację bytu. Niestety...

użytkownik usunięty
RonRicco

... styczeń ^^

9 styczeń ! ... ;p

Adrak3n

luty....

ocenił(a) film na 6
Lady_wolves

13 luty...

Loud Guns

20 luty... Trochę długo

sunia

and again xd

Shadow_24

znowu :)))

Hoodzielec

Marzec ;] ..

90210_xD

Skoro odliczacie - 13 marzec 2011 :p

Gregorious

13 marzec 2011 godz. 20:42 i irytuje nadal tak samo jak w zeszłym roku:D!

divines992

27 marca i niema odzewu u moderatorów chyba o tym nie wiedzą. Nie lepiej napisać w jakimś dziale forum odpowiedzialnym za błędy na filmweb

użytkownik usunięty
PIXA_GOD

3 kwietnia i nadal

12 Listopad;/
3 lata i dalej lipa;/

myhu

Oni już tu nie wchodzą,tzn. akurat w ten film więc nie ma co spamować.

ale skoro już...

25 sierpień.

ViAiPi

11 listopada

pionas666

26 listopada 2012

BobTheDog

Już 2 grudnia i u mnie za oknem śnieg :))

Wydawało mi się że od czasu do czasu w filmwebowym programie jest właściwy serial czy Bones z Boreanazem i Deschanel

rpd0

16 grudnia i śniegu coraz więcej :)

maselko_3

Już po Świętach Bożego Narodzenia a problem tkwi dalej już od kilku lat :) Brawo!!

michael79

Duch tego mudżina dalej atakuje filmweb;) Morał. Nie strzelaj na nawet na filmie do Snoop Dogga, bo on będzie nawiedzał potem portale filmowe co tydzień:D

BobTheDog

6 stycznia 2013 ... "od 5 lat jesteśmy z wami!" :D

zuza75_95

20 stycznia

deconstramus

3 luty

Irry

yyyy.. 15 marca 2013? :P

juchuuu

No cóż - 15 listopada 2013...

AgataDM

Sierpień 2014 ;)

Eternity_angel

22 kwiecień 2015, niedawno była rocznica, aż się łezka kręci

ocenił(a) film na 2
Redgard

Ale to pretensje powinno się kierować nie tutaj, tylko do działu gdzie jest repertuar TV, bo tutaj wszystko bangla jak należy. Co za cepy z tych ludzi xD