PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=102165}
5,2 19 tys. ocen
5,2 10 1 18621
3,8 6 krytyków
Boogeyman
powrót do forum filmu Boogeyman

Klapa...

ocenił(a) film na 1

Najgorszy film jaki w życiu oglądałam! Nudny i... niestraszny, a to przecież miał być horror!! Dno...

ocenił(a) film na 5
4leaf_clover_50

a ile widziałeś w życiu filmów? pięć? skoro ten jest najgorszy to pewnie niewiele więcej....

użytkownik usunięty
tomekongdelta

Typowy średniak który zasługuje na maks ocene 6.Ani dno ani cośwybitnego.

ocenił(a) film na 1

Ja dla mnie to kompletne dno. Ni to śmieszne, ni ciekawe.
---

4leaf_clover_50

No .. kie każdy lubi taki filmy.. Mi się akurat podobał !!! Problem w tym że nie każdy go rozumie.

4leaf_clover_50

Moja przyjaciółka mi mówiła, że baaardzo straszny ! No to ja - uwielbiam kino grozy, więc postanowiłam go obejrzeć.
Fabuła dobra - ale ten Boogeyman troszkę przesadzony. Gdyby reżyser choć trochę zmienił wygląd tego "stwora" to na pewno bym dała większą ocenę.
Aktualnie daje 5/10. Pozdro (;

nusiaa

Aaa i jeśli chcesz oglądnąć naprawdę denny "horror" - jeśli można to tak nazwać - to oglądnij "Mordercze mrówki" xd
Według mnie ocena 1/10 to maksymalna ocena dla tego filmu :p
Pozdro (;

ocenił(a) film na 2
4leaf_clover_50

zgadzam się z autorem tutaj. Film to totalna klapa. Nie był straszny wcale. Nieporozumienie...

diavolo0801

Jako wielbicielka horrorów i ogólnie maniaczka filmowa też się wypowiem. Niestety Boogeyman nie powalił mnie na kolana. Było kilka bardziej udanych scen, jednak ogólnie ciężko mi się oglądało ten film. Daję 4/10. Nie jest to totalna klapa, jednak do rewelacji dużo mu brakuje.