podoba mi się przewrotność tego filmu. kazachstan się obraża, a to przecież ameryka się "zaprezentowała".
wie, ktoś może na ile sceny były prawdziwe, a na ile ustawiane?
Stawiam ze ponizsze sceny sa prawdziwe
1. Scena w metrze
2. Spiewanie hymnu
3. Lekcje kultury
4. Porwanie Pameli
Nie od dzis wiadomo ze Amerykanie troche "odbiegaja"
No... po porwaniu pameli musiał nieźle wpierdziel dostać od ochroniarzy. :> W filmie było tylko pokazane jak go ściągneli do gleby i jedyne co zdołał powiedzieć to OK OK :>
P.S.
A ta scena jak się bił z producentem była bez kitu hardcorowa... aż mi sie nie dobrze zrobiło... ale film i tak polecam ;)
mi się wydaje że właśnie scena z Pamelą była ustawiona...coś kiepsko zagrała "Pam":)...gdzieś uciekła na ulice zamiast do ochroniarzy uciec, którzy byli w pobliżu...
możliwe że ochroniarze nie wiedzieli, ale "Pam"...wydaje mi się że to była scena ustawiona(jedna z nielicznych)
Ludzie!!!! kiedy wreszcie dotrze do Was, ze wszystkie sceny w tym filmie byly ustawione?????
Rozumiem, ze w Stanach wierza, ze wrestling, to autentyczne zapasy, a Borat to "dokument", myslalem jednak, ze Polacy sa troszke inteligentniejsi.
Porwanie Pamieli nie bylo ustawione? Ochujaliscie do reszty? Ali G jest tam dobrze znany, przy kreceniu filmu jest cala ekipa, kamery itd.
Film smieszy a zarazem wkurza. Wywyzsza amerykanow a w rzeczywistosci to oni nie maja wiekszego pojecia o swiecie. Ostatnio bardzo nie lubie tego pustego kraju. JEDYNY ich plus to pieniadze.