Obraz wciąga swoja tematyka i bardzo dobra gra aktorska. Jednak ogolnie wydaje się przegadany, przez co w zasadzie czekamy na zakończenie, którego domyślamy się już od dłuższego czasu. W swoim gatunku film wypada dość przeciętnie.... 6/10
Obejrzałeś z tysiąc filmów mniej ode mnie jak czytam, jesteś jak widzę, tylko parę lat ode mnie młodszy, a piszesz takie brednie, że się rzygać chce...:-(
nie znasz mnie, nie wiesz ile filmów obejrzałem dokładnie, nie wszystkie oznaczone są jako obejrzane, nie wiesz również ile mam lat dokładnie, chociaż nie wiem co to ma do znaczenia... jeżeli w ten sposób oceniasz komentarze, to Ty piszesz brednie
Jak może być film przeciętny poza grą aktorską, zastanów się człowieku? To takie same brednie, jak słyszę na temat "Pitbull. Niebezpiecznie kobiety", że film miał słabszą fabułę, ale dzięki tam paru tekstom, ogólnie jest niezły. Albo jeszcze lepiej, że fabuła nie porywała, mimo iż była wielowątkowa, ha, ha, ha...:-)
No ja nie widzę tutaj nic nad czym trzeba byłoby się zastanawiać. Za to widzę na Twoim koncie, że lubujesz się w kinie o tematyce mafijnej, wszystkie produkcje w tym gatunku mają ocenę 10, bez względu na ich jakoś i treść. Rozumiem teraz Twoją nieuzasadnioną frustrację - nie możesz się pogodzić z ocenami innymi niż Twoje. Każdy ma prawo do swojej opinii. I skoro ktoś pisze, że fabuła w Pitbullu była wielowątkowa (bo jest), ale mało porywająca (akurat mnie porwała), to ma prawo tak napisać, jeżeli tak czuje. Wyśmiewanie opinii innych to dopiero są brednie.
Napisz mi jeszcze gdzie widzisz tematykę mafijną w filmie "Ujrzałem diabła", "Autor widmo" albo w "Łowcy głów", to będę usatysfakcjonowany?...:o P.S. rozumiem, że ludzie bez własnego gustu filmowego jak Ty, są fajniejsi?...:P
Wymieniłeś akurat 3 spośród kilkunastu, które nie sa o tej tematyce. Czyli zdecydowana większość jest. Nigdzie nie stwierdziłem, że brak gustu jest lepszy. Każdy ma jakiś gust - cos lubi bardziej lub mniej,... Widze, że ta rozmowa dalej nie ma sensu. Jednak masz dużo mniej lat ode mnie.... widać to po Twoich bezsensownych wypowiedziach. Pozdrawiam, bezodbioru
Wejdź jeszcze raz na mój profil i zobacz ile mam filmów o takiej tematyce, a później wypisuje te brednie...:-( Ja mam chłopaku 35 lat i nie chodzi nawet o ocenę, sam dałem jedno oczko wyżej, ale o brak sensu Twoich wypowiedzi...:-)
niestety byłem i zaluje tego, bo nie ma tam nic ciekawego; treści do Ciebie nie trafiają, dlatego nic dla Ciebie nie ma sensu; 35 - a zachowujesz się jakbys miał 15...
Nie no za to u Ciebie arcydzieła światowej kinematografii same, he, he, he...:P Filmy znane i lubiane, he, he, he...:O
Poważnie, same oklepane i to po kilkadziesiąt razy przez każdego pozycje i nie he, he, he, tylko niestety, ale tak...:-(