Film nie jest taki najgorszy ale bez wątpienia nie jest to też jakieś wybitne dzieło mi zdecydowanie zabrakło czegoś więcej chwilami trochę nudny mało takiej typowej akcji chodź bez wątpienia ma też swoje zalety co nie zmienia faktu że do najlepszych filmów w tym gatunku sporo mu jeszcze brakuje co też nie znaczy że to zły film ale jednak osobiście drugi raz już nie chciał bym go oglądać są zdecydowanie lepsze filmy....
Film jest oparty na faktach i dokładnie pokazuje działanie ludzi pod przykrywką. Życie to nie kino akcji z spektakularnymi pościgami czy strzelaninami. Właśnie dlatego dla mnie jest bardzo dobrym filmem, nikt nie aktorzy a akcja cały czas trzyma w napięciu. Akcja- w której każde złe słowo bohaterów, lub drobny błąd mogą doprowadzić do zdemaskowania zamiarów i wydanie na siebie oraz całą rodzinę wyroku śmierci. Ogólnie typ filmu to kryminał, więc nie wiem czego się spodziewałeś w tym gatunku kina. Akcja lub strzelaniny są w kinie sensacyjnym, akcji, itp.
Ogólnie to zszokowały mnie tak niskie wyroki dla bandziorów, którzy odpowiedzialni byli za straty tylu ludzkich żyć.