4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117660
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Ludzie... trzeba się w końcu pogodzić z tym że tak właśnie wygląda życie w Polsce. Czepiacie się bluzgów, a na ulicy co chwilę "kur... I ja pierd..." i bez różnicy na płeć czy status społeczny. Jak w każdym filmie trzeba trochę podkręcić akcję. Niestety na ukazanie wszystkiego mają tylko 90 minut, więc niestety daje to trochę złudzenie tego, że jest za dużo, za ciężko. A jeżeli chodzi o aktorów to sorry, ale dla mnie wybór trafiony. Oni po prostu tutaj pasują. Wyobraźcie sobie tu Karolaka albo Adamczyka... noż kur... Ogólnie rzecz biorąc film godny uwagi. Dla wrażliwych pozostają bajeczki typu "tylko mnie kochaj", "och Karol"...

21ziolo

Tak, ja też uwielbiam tych wszystkich purystów językowych, którzy wiedząc, że tak właśnie wyglądają filmy Vegi mimo wszystko idą na nie tylko po to, aby na koniec pisać tego typu paszkwile. Pisałem już o tym w innym miejscu ale powtórzę raz jeszcze - dla mnie to straszna hipokryzja, że amerykańskie hity, które często aż kipią od wulgaryzmów (np. Wilk z Wall Street), są przyjmowane z zachwytem (i język jakoś nikogo nie kłuje w uszy), a vegowe produkcje spotykają się z takim hejtem. No i na koniec pamiętajmy, że Vega nie ciągnie nikogo na swoje filmy na siłę. Chcesz - oglądaj, nie chcesz - nie oglądaj.