4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117652
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

to będzie robił takiego typu produkcje.

ocenił(a) film na 7
zegan333

Bardzo bym chciał aby kiedyś jeszcze nakręcil mini serial w klimacie pierwszego sezonu Pitbulla. Nowe porządki i niebezpieczne kobiety nie dorastają do pięt klimatowi pierwszym 5 odcinkom. Służby specjalne trochę zahaczylo o ten właśnie klimat.
Obawiam się że ten film będzie niczym więcej jak kalką nowych Pitbulli dużo przekleństw, masa żarcików , śmiesznych tekstów i jakaś tam z boku fabuła i minimalne przedstawienie postaci.

ocenił(a) film na 6
brylantinio

Pitbull z 2005 różni się bardzo od Nowych porządków i Niebezpiecznych kobiet tam chociaż nie ma głupich żarcików jednak Vega gdyby robił 4 część Pitbulla to w klimacie Niebezpiecznych kobiet.

ocenił(a) film na 4
zegan333

Zgadza się, dlatego wielki szczeście, że p.Vega porzucił temat Pitbulla. Uwielbiam serial, jest po prostu mistrzowski, a klimat jest nie do podrobienia. Oglądając 'Kobiety' czułem, takie zażenowanie, którego nie potrafię opisać. Przy tej części - 'Nowe Porządki' to arcydzieło.

ocenił(a) film na 5
BajduS

Gdyby nie Dioda Elektrownia to Vega by robił 4 część.

ocenił(a) film na 4
sador1991

Chwała Dodzie-Elektrodzie, chociaz szczerze mowiąc, nie znam dokładnie tematu, wiem, że Vega nie chciał dać sobie narzucić pomyslu na następną część. Nie wiem dokładnie o co chodziło, bo sam występ Dody w epizodycznej roli nie byłby jakąś żenadą, gdzie takowa skala, została wyje*ana w Kobietach.

ocenił(a) film na 6
BajduS

Ktoś na FW pisał że przyczyną była Doda i to że miała do zagrania większą niż drugoplanowa rolę Vega się nie zgodził i po wszystkim było.

ocenił(a) film na 1
zegan333

Co to za jaja, Vega kręci film o jakichś duperelach? Last Minute to mało mu było? Przecież facet nie nadaje się do żadnych innych klimatów, niż mocnych klimatów. A te pomysły o filmie o jakimś tam raperze czy innym bokserze to też lipa do potęgi.

Z drugiej strony ciekaw jestem jak będzie wyglądał Pitbull bez Patryka Vegi. Odświeżenie raczej nie pomoże serii, która dla mnie i tak już się skończyła, ale chyba nic gorszego niż Niebezpieczne kobiety nie da się zrobić. A w ogóle, o co tu chodzi? Vega tak po prostu sprzedał prawa do swojej marki, nie zastrzegł jej?

LukaszJarosz25

Zgadzam się/ A opis tego filmu brzmi jak "Na dobre i na złe" na dużym ekranie...