4,4 118 tys. ocen
4,4 10 1 117652
1,8 44 krytyków
Botoks
powrót do forum filmu Botoks

Ocena

ocenił(a) film na 5

Tak z ciekawości. Czy z tych 112 głosów chociaż połowa widziała film?
Rozumiem, że film może być słaby, ale wątpię żeby film Vegi był aż tak słaby jak Smoleńsk.

ocenił(a) film na 3
ScoTT1986

"Ciacho" Vegi było równie słabe jak "Smoleńsk".

ocenił(a) film na 5
robert2207

Bardziej miałem na myśli ocenę filmu patrząc przez pryzmat Pit Bulla. Ciacho i last minute to zupełnie co innego jak dla mnie. Wg mnie tamte filmy robił tylko dla kasy żeby się wybić, bo akurat były modne polskie komedie :/ Te również robi dla kasy, jak każdy ... ale to zupełnie inne kino. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 3
ScoTT1986

Pamiętam, że "Pitbull: Nowe porządki" też miał po paru godzinach od premiery niską średnią i oceny aktorów, a tera popatrz - wysoko się go ocenia.

ocenił(a) film na 1
ScoTT1986

Przed Ciachem stworzył genialny serial po którym się wybił, po prostu ciacho i last minute zrobił dla kasy, ale nie dla wybicia się

ocenił(a) film na 7
ScoTT1986

Przecież to normalka, że jeśli się pojawia się film na fw, to od razu są na niego głosy, bez względu na to, czy po premierze, czy nie. Szczególnie, kiedy to jest film z Karolakiem i innym Adamczykiem! :D haters gonna hate

ScoTT1986

Wiesz co? Na pewno nie był, ale "Smoleńsk" zrobiono chyba tylko po to, żeby inne nasze gnioty wydawały się przy nim lepsze... nawet taka "Kac Wawa" zyskała w moich oczach:)

użytkownik usunięty
ScoTT1986

Pozdrawiam. http://media krytyk.pl/film/677/botoks

użytkownik usunięty

(usuń spację :)

ocenił(a) film na 10
ScoTT1986

smolensk i botoks to dobre filmy bo pokazujo prawde

użytkownik usunięty
Lol987654321_filmweb

Tylko w cenie biletu , taniocha .
Prawda za 25zł taniej nikt nie ma.

ocenił(a) film na 10

trolu nieznasz sie popraw ocene na 10 albo cie usóne botoks smolensk super sa pewnie nawed niewidzilaes i juz 2wstawjasz

użytkownik usunięty
Lol987654321_filmweb

Nie chodzi o film tylko o kupione opinie do niego .
Wkurza mnie to bo sie połapać nie można , co jest reklamą a co opinią kinomanów.
Takie życie , zawsze coś nie pasuje .

ocenił(a) film na 10

oglodales ten film w ogole