4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 52159
4,3 26 krytyków
Brüno
powrót do forum filmu Brüno

ostatnio szedł Borat i tak go okroili że nie dało się oglądać wszystkie najlepsze sceny po prostu sobie wycieli
Teraz kolej na Bruna ale skoro Borata tak okroili nie wspomnę o lektorze który tak tłumaczył jak by to był film dla 5-cio latka to co będzie z Brunem .....

kto nie oglądał jeszcze Bruna radze jednak ściągnąć z neta normalna wersję bo może okazać się ze film który ma ocenę 9 może dostać 4 lub 3 tak skur....okroili np borata

bosikxxx

Mam nadzieję, że zamiast Bruna od godz. 22 do 24 będą reklamy.

bosikxxx

O dziwo, Bruna nie okroili. Machanie penisem i oral z duchem Milli Vanilli. Ten film to tortura!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Canudo

właśnie też się zdziwiłem
mi się ten film podobał taki film z wykopem :)

ocenił(a) film na 8
Canudo

masarycznie zjeb.al lektor! mogl to normalnie czytac a nie robic z siebie posmiewisko.film spoko ,lektor do bani.

sanczopansa

rany boskie ten film jest chory, ten aktor musi mieć coś z psychiką.choć czasem można się było pośmiać :)

ocenił(a) film na 8
nat623

no jest chory ale ja lubie takie ekstremalne rzeczy,plus ewidentny przekaz gejozy w stosunku do spolecznstwa.rozmowa z ksiedzem,mysliwymi pogodzenie zydow z muzulmanami,przejecie sweenegrsow no i perelka w postaci poli abdul ktora opowiada o prawach czlowieka siedzac na meksykaninie.jak dla mnie o wiele lepsze niz borat.

sanczopansa

eh obydwa te filmy są nienormalne , nie polecam ludziom o słabej psychice, gdyż mogą na tym filmie zwariować.

ocenił(a) film na 8
nat623

to chyba bardziej trafi do ludzi z duza tolerancja i odpowiednim poczuciem humoru bo mimio tego ze to wszystko jest oblesne(podejrzewam ze nie tylko dla hetero-ale dla nich glownie)to jakby sie 'glebiej' (hehe) zastanowic to tak jak wyzej pisalem pokazuje to wiel ciekawych reakcji u kilku warstw spolecznych.swoja droga jestem ciekawy jak udalo mus ie przezyc spotkanie z talibami ;p