Film stanowczo poniżej oczekiwać - wychodzi na to że z trójki - Ali G,
Borat i Bruno, ten ostatni wypada najgorzej ;/ Najśmieszniejsza scena to
scena kiedy Bruno śpiewa z artystami piosenkę - Bruno gołąbek pokoju :-)
tylko jest taki mały problem.. to jest koniec filmu.
Zgadzam się, osobiście uwielbiam tego typu humor prezentowany przez Cohena, uważam że jest jednym z najlepszych żyjących komików, jeśli nie najlepszym i ma potencjał robić komedie na 10/10. Uwielbiam jego Ali G i Borata, niestety Bruno to jego największa porażka.
I nie, nie chodzi mi o "szokujące" momenty, w internecie można zobaczyć tysiące bardziej szokujących obrazów czy filmów i tak jak rozumiem, że dla pewnych kobiet jest szokujący (na pewno byłby dla mojej mamy), to jednak przeciętny nastolatek wychowany na internecie nic tam szokującego nie znajdzie.
Film po prostu nie jest śmieszny, selekcja scen jest słaba, ze wszystkich jego wywiadów i scen razem z tymi jako Ali G czy Borat, w bruno znalazły się same najgorsze. To dziwne, że w filmie nie ma ot chocby takiej sceny jak ta: http://www.youtube.com/watch?v=xhP0tOm6yt0, bo gdyby wszystkie były na takim poziomie film byłby o wiele lepszy, a tak dałem mu 4/10, nawet nie wiem za co, może za te dwa momenty, kiedy się zaśmiałem, ale to zdecydowanie nie jest poziom, na jaki Cohena stać.
Też uważam, że film jest poniżej oczekiwań. Ali G oraz Borat bardzo mi się podobały. Jest to humor z mocnym przymrużeniem oka ;)
Niestety Bruno jest mało śmieszny! Scena wystąpienia w talkshow z Afroamerykanami wydał mi się najśmieszniejszy...
Jak dla mnie 3/10 - to i tak za dużo...
Baron Cohen mógł zrobić lepszy (znacznie lepszy) film. Do następnego (pewnie będzie) podejdę z dużym dystansem... oby nie okazał się gniotem.
Niestety zgadzam się. Film co najwyżej na kilka uśmiechów. Ani razu nie śmiałem się tak jak na Boracie.
Polecam to:
ZOOLANDER
http://www.filmweb.pl/f12032/Zoolander,2001
Perełka, ale film niedoceniony, nie miał tez TAKIEJ kampanii reklamowej.
Poza niezawodnym duetem B.Stiller O.Wilson (tak tak - w roli modeli:>) zobaczycie tu m.in D. Duchownego, Mille Jovovich, Donatellę Versace, Lennego Kravitza, Jona Voight'a, Paris Hilton, Victorię Beckham, Freda Dursta, Justin Theroux, Winonę Ryder, Claudie Schiffer i Dawida Bowiego - jednym słowem cały ten szołbiznes.
Szczerze polecam!!!