4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 52159
4,3 26 krytyków
Brüno
powrót do forum filmu Brüno

Film nie tylko jest obleśny ale pokazuje, że teraz na ekrany kin trafiają nawet takie podrzędne produkcje dla ludzi prostych i nie trzeba praktycznie NIC żeby zrobic film kinowy. Najbardziej nie podobaja mi się momenty nabijania się z ludzkich wierzeń. Kiedyś to było prawdziwe kino. Wyszłam po 20 minutach filmu i zarządałam zwrotu za bilet. KOSZMAR...

użytkownik usunięty
Ms_Sunshine

Dziewczynko, na film idziesz z własnej nieprzymuszonej woli, więc skąd te żądania co do zwrotu kasy za bilet? Pani z okienka zaciągnęła Cię za włosy na salę i kazała oglądać? Żal.pl

ocenił(a) film na 5
Ms_Sunshine

Sądząc po liście twoich ulubionych filmów (Max Payne, Wimbledon) ty uważasz się za koneserkę kina? Brak słów. Otóż w twojej wypowiedzi jest sporo niedopatrzenia - owszem, trzeba się baaardzo napracować nawet żeby stworzyć taki film jak omawiany Bruno. Poza tym poczucie humoru cechuje ludzi inteligentnych. Kwestia smaku.

ocenił(a) film na 8
KICI

Na pewno pieniążki zwrócili ;) Trzeba się był

simpsonka18

Lepiej wybrać to
http://www.filmweb.pl/f12032/Zoolander,2001

Ms_Sunshine

no to żałuj dziewczyno, bo ja się najwięcej naśmiałem po 20 minucie filmu, zwłaszca jak tłumaczył amerykańskim sierżantom: nie wiecie co to D&G, helooo to Dolce &Gabbana

j_krynicki_2

Najlepsze w jej wypowiedzi było to: "Wyszłam po 20 minutach filmu i zarządałam zwrotu za bilet."

ocenił(a) film na 8
BUNCH

ja się uśmiałam na filmie, z tego "to Dolce&Gabbana, helooł!" śmieję sie cały czas:) albo "wasever" :)
Ale z tym zwrotem to dobry pomysł! Pójdę do kina, obejrzę film, po wyjściu powiem kasjerce że mi się nie podobał i mi zwróci kasę! Doobre :)

A ciekawa jestem jaka była ostatnia scena skoro niedługo przed premierą musieli ją zmieniać x)