Tak jak w tytule, bo przeciez ta produkcja ma szokowac. Ciezko zrozumiec ludzi, ktorzy wychodza w polowie seansu. Czego sie spodziewali? Sielskiej komedii? Wystarczylo wczesniej poczytac...
Film porusza w sposob dosyc obskorny najwazniejsze tematy tabu, ale przeciez taka jego rola. W swoim gatunku jest lepszy od Borata - wszakze bardziej ekstremalny. Tak tak, jezeli Borat byl dla Was produkcja zbyt "donosna" zostawcie Bruno w spokoju.
Dla mnie 8/10 - ocene podnosi koncowka filmu :)
Wiele osób pisze tutaj, że to film dla "inteligentnych ludzi, że jest tam drugie dno itp. itd.".. Nic bardziej mylnego !
To film dla ludzi, którzy idą do kina po to, aby się pośmiać, to zwykła komedia i nie ma tam jakiegoś drugiego dna.
Jak byłam na seansie to nikt nie wyszedł i wszystkim bardzo się podobało (nie licząc paru oblesnych scen) XD.
Myślę, że "Dolce & Gabbana Helooooooołł!!!!!" XDD i ogólnie te sceny, gdzie Bruno był w wojsku były zajebiste xD
Fajny był też wywiad z tą durną modelką i matka jednego z dzieci, które kandydowało do 'sesji zdjęciowej' XDDD
No i końcówkaXD