Film nie dosyć że chory, z chorymi scenami to poniża homoseksualistów pokazując ich właśnie w tym chorym świetle!!
ten fil mial pokazac jak traktowani sa na swiecie geje. i pokazal. 
szczegolnie w scenie z walka w klatce. doskonale zobrazowal faszystowskie 
podejscie do innych "opcji" calej heterowskiej reszty. ludzie ktorzy mowia 
o tym filmie dno etc... powinni sie zastanowic co robil tam sting, bono, 
snoop dog, slash i elton john - http://www.youtube.com/watch?v=9IcdSf6pvLE 
...
co ty w ogóle piszesz!! "traktowani są na swiecie geje"?? Czy ty w ogóle widziałeś/aś ten film? ośmiesza gejów!! mam znajomych którzy są homoseksualistami ale nie są psychopatami jak to właśni w tym filmie jest ukazane! tutaj Bruno został przedstawiony jako totalnego debila, kretyna, nie umiejącego sobie w d... dać rady! nie tak wygląda świat homoseksualistów, to są normalni ludzie!!
co ty w ogóle piszesz!! "traktowani są na swiecie geje"?? Czy ty w ogóle widziałeś/aś ten film? ośmiesza gejów!! mam znajomych którzy są homoseksualistami ale nie są psychopatami jak to właśnie w tym filmie jest ukazane! tutaj Bruno został przedstawiony jako totalnego debila, kretyna, nie umiejącego sobie w d... dać rady! nie tak wygląda świat homoseksualistów, to są normalni ludzie!!
ha. wystarczylo napisac raz... 
celem filmu bylo pokazanie reakcji innych ludzi, i to bylo w nim 
najwazniejsze. podobnie jak w Boracie. sasha pokazal to poprzez 
wytluszczenie pewnych rzeczy, poprzez prowokacje. dziwi mnie to ze ludzie 
potrafiacy uzywac komputera popelniaja takie bledy. misinterpretacja. 
czytalas moze/ ogladalas pachnidlo? tam tez jest przedstawiona wlasnie nie 
historia czlowieka, ale ogolne zachowania spoleczne bedace wynikiem czegos 
co jest inne. z ta roznica ze bruno to dokument...
nie rozróżniasz sytuacji przedstawiony w sposób realny a w sposób śmieszny i daleko odbiegających od rzeczywistości; film jest totalnym dnem
Widzę, że tak naprawdę nikt nie dostrzegł stricte filmu! Homoseksualizm był tylko pretekstem do zrobienia 
filmu. "Bruno" udało się w sposób totalny obnażyć głupotę Ameryki. Film był skierowany przeciwko Ameryce, 
przeciwko jej najbardziej medialnym akcjom społecznym i tak też należy go odczytywać. 
Pozdrawiam!