4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 52159
4,3 26 krytyków
Brüno
powrót do forum filmu Brüno

któremu wystawie ocene nie oglądając go...Po Boracie i tym co robił pan Cohen w celu "promocji" tego "filmu" nie mam wątpliwości że zasługuje on na max 1/10.Nie rozumiem jak te żarty i robienie sobie jaj z kazachów w Boracie i teraz z homoseksualistów mogą kogoś śmieszyc.Ale może jak już ktoś powiedział mam humor nocnika...

zwierzakus

Jesteś idiotą jeżeli myślisz, że Borat to film o ośmieszaniu "Kazachów"

zwierzakus

powiedział co wiedział mi nie szkoda homoseksualistów niech robi sobie z nich jaja i dobrze !!!

patryk_koks_666

Gejów tępić! Les mogą zostac;]

zwierzakus

A czy homoseksualizm jest jakąś świątobliwością religijną , że nie wolno się z tego śmiać? Dla mnie jest śmieszne , a nawet obrzydliwe kiedy widzę jak dwóch kolesi się całuje. Pedały sami sobie wypracowali taki stereotyp , wiec skąd to zaskoczenie? To jest nienormalne , takie coś powinno być karane , ale mniejsza z moimi poglądami.
Borat był świetną komedią , a na Bruno na pewno pójdę do kina.

ocenił(a) film na 2
rodzyn77

no jasne mi też "Borat" bardzo się podobał, rzadko kiedy tak sie uśmiałam na filmie, a "Bruna" też zobaczę. A poglądy każdy ma jakie ma, po prostu moje zdanie takie jest, że homoseksualizm nie jest nienormalny ale nie podoba mi sie takie obnoszenie się z tym, że ktoś jest gejem czy les. A parady równości to najgorsze co moze być.

rodzyn77

Borat był właśnie szyderstwem z takich posranych palantów, którym od dziecka ktoś wykoślawił zwoje w mózgu i najchętniej karali by wszystko co inne lub czego nie są w stanie pojąć. Ot, chłop żywemu nie przepuści. Zatem skoro cię bawił film to dobrze, tylko wiedz, że to film m.in. o tobie.

Treh

Treh trzeba Ci polać. Czy Bruno to film wysmiewający homoseksualistów? Nie! To film wysmiewający otoczenie

0dewastator0

Skoro można się było śmiać z Borata, to czemu nie z gejów?

NickError

nie powinno się śmiac z homoseksualizmu samego w sobie, ale nie widze nic dziwnego w nabijaniu sie z ludzi, którzy afiszuja sie w pewnych kwestiach, z kolesi ktorzy gola sobie klaty i nosza obcisle, oblesne fatalaszki, zniesmaczajac innych i zachowujac sie przy tym bezpruderyjnie... Widze, ze nie znacie sie na sztuce Cohena...

kasiaaa7891

Pewnie się nie znam, ale nigdy mnie do tego nie ciągnęło. Po prostu nie lubię jego humoru. Ale z pewnością coś w tym jest:)

kasiaaa7891

Co jest złego w goleniu klat? Wg mnie owłosienie jest obrzydliwe, niehigieniczne i nieestetyczne :P Zatem: plecy, pachy i tors (choć ten już w mniejszym stopniu) u mężczyzny powinny być łogolone XD

ocenił(a) film na 6
zwierzakus

Borat nie naśmiewa się z Kazachów tylko ludzi, którzy w ten sposób Kazachstan postrzegają. To samo tyczy się Bruna i przedstawionego w nim stereotypu geja. ;)

Innoame

dokładnie to mialam na mysli...

A co do golenia klaty, dla mnie facet, ktory goli klate jest kompletnie niemeski, no chyba, ze na prawde jest mega owlosiony i ma wlosy nawet na plecach... Po co mezczyzni maja sie katowac, zeby wygladac jak cioty?

ocenił(a) film na 7
zwierzakus

Boże widzisz i nie grzmisz! Tak to jest jak się nie czyta lektur w szkołach, tylko ogląda ogłupiające programy w TVN-ie czy Polsacie, zamiast wartościowej prasy przegląda się Fakt. Sorry chłopie, ale ośmieszasz się takimi stwierdzeniami - po prostu nie wyłapujesz sensu tych filmów. Jeśli Ty uważasz, że gdzieś tam ktoś się śmieje z Kazachów, to jak ty oglądasz filmy? Jeśli już z kogoś tam się śmieją to przede wszystkim z Amerykanów i z ich stereotypowych poglądów na resztę świata.

Po tym filmie pewnie napiszesz, że śmieją się z czarnoskórych dzieci.

balrog84

śmiac sie można ze wszystkiego, jeśli sie z czegoś śmiejesz, nie znaczy to, że jestem nietolerancyjny.

speyburn

Można się śmiać z np. niezłej komedii, fajnego żartu.
Ale ludzie bez przesady. To tak samo jakby się śmiać z udpośledzonych.
Tolerancji teraz to na świecie nie ma. To prawda, że dla niektórych widok homoseksualistów obrzydza (dla mnie też niesmaczny jest widok Les). Poprostu nie trzeba się gapić, śmiać. Przejść i tyle. To są też ludzie, jak my. No chyba że ktoś jest niedowartościowany (jak NARK0MAN) i musi się śmiać ( jakby był lepszy phh..) . A o potępianiu nie wspomnę.
Naprawde przeraża mnie to, że na świecie jest tak mało tolerancji.

ps. Jeśli macie kląć i obrażać innych to lepiej wogule nie piszcze.

qiliq

nie musimy się smiac tylko z rzeczy powszechnie przyjętych, poszlismy na bruno do kina, obejrzeliśmy, pośmialiśmy się, gejów obrażają niektóre osoby wypowiadające sie na forum a nie sam film (który zresztą mógłby być choćby parodią a nie od razu obrazą). trzeba nabrac dystansu i jak napisałeś(-aś)- przejśc i tyle ;)

zwierzakus

kolejny idiota ktory chce oceniac bez ogladania..........