4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 52159
4,3 26 krytyków
Brüno
powrót do forum filmu Brüno

Ulubiona scena?

ocenił(a) film na 6

Moja to pytanie się rodziców, na co gotowe są ich dzieci na sesji zdjęciowej
no i oczywiście
Wywiad z Harisson'em Ford'em :D

popłakałam się :)

ocenił(a) film na 10
Norchy

Hm, trochę ich tam było, ale taka którą zapamiętam na długie lata, była scena tuż na samym początku filmu, gdzie tytułowy bohater wraz ze swoim partnerem wciskają sobie różne rzeczy w tyłek ;] Oczywiście, przypadła mi scena z minetą, tylko szkoda, że laski były średniej " jakości " : /

Norchy

Rodzice byli nieźli, to fakt. Jak ktoś chce sobie przypomnieć scenę to jest na you tubie :)
http://www.youtube.com/user/dziajka#play/all/uploads-all/2/7BUWR1kKUp0
Ale ja chyba najbardziej lubie talk show z dzieckiem. Reakcje dobre. :)

użytkownik usunięty
Norchy

Taaa, z dzieciakiem wypas... Do tego scena dostawania pasem od laski no i obowiązkowo ostatnia piosenka :D:D:D

Norchy

Nie wiem jak wy go ogladaliscie,ale ja bylem w sali tak na 3/4 wypelniona i juz na poczatku byla niezla beka z tej nuty, wszyscy rece w gore xD skakanie itp... poprostu odrazu film zaczal sie w db atmosferze. Pozniej bylo coraz gorzej byla taka masaka, ze ludzie kladli sie na podlodze bo juz nie wytrzymali xDD najbardziej rozwalila scena z tym programem telewizyjnym(wywiad z frodem i taniec)xD. Film zrobiony jest dla zwyklej rozrywki i jaknajbardziej sie udal.

ocenił(a) film na 4
Norchy

oczywiscie tez wywiad z Fordem no i odbior bagazy na lotnisku :D murzynek w kartonie hahhaaha