4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 52159
4,3 26 krytyków
Brüno
powrót do forum filmu Brüno

Byłem w dwóch różnych kinach na Brunie i zauważyłem brak jednego skeczu! W cinema city wyświetlana jest wersja bez wywiadu z osobą bardzo podobną do Michaela Jacksona do której Bruno woła "LaToya"(mimo że tak naprawdę to chyba nie jest ona). Przeprowadza z nią wywiad w tym samy domu co z Paulą Abdul, korzystając z tych samych mebli :) "LaToya" skusiła się na kanapkę!!! Rozumiem żałobę, ale biorąc pod uwagę różnicę 24 h pomiędzy seansami i fakt, że kino nie wycina scen w wypożyczonej kopii filmu, świadczy to o istnieniu 2 wersji.

1ceber1

W Porannym WF-ie wypowiadała się promotorka tego filmu i wspomniała, że puszczana wersja jest ugrzeczniona (bez parodii Jacksona)

ocenił(a) film na 4
1ceber1

Pewnie nie tylko ja to zauważyłem, ale nie widziałem zarówno w polskim zwiastunie jak i w filmie sceny, która jest widoczna w oficjalnym zwiastunie. Chodzi tu o scenę z Sears'a. ;)

1ceber1

Ja też widziałam tą scenę z La Toyą, ... swoją drogą świetny był ten motyw z dyktowaniem numeru Michaela "zero funf drei zwei...":D

ocenił(a) film na 7
1ceber1

Chcesz zabłynsąć? Ta scene usuneli przed emisja bruna w kinach. Ciekawe wiec w ktorym 'kinie' ja widziales? A moze jednak nie w kinie ;>

pstarzyn

Ja ją widziałem w warszawskim Atlanticu. Nie wycięli jej.

pstarzyn

Potwierdzam. Byłem w niedzielę w Atlanticu i ta scena była. Jest niezła.

ocenił(a) film na 5
Falku

A jam jej we wrocławskim Heliosie nie wypatrzył...

ocenił(a) film na 8
mikrobas

ejj ja też jej nie widziałam... szkoda musiała byc fajna, pewnie we wszystkich kinach w dub jej nie było

simpsonka18

Mi ktoś opowiadał, że jeszcze gdzieś we wrocławiu też w jednym kinie puszczają. Ale nie wiem niestety w jakim. Może jakiś wrocławianin podpowie?