Witam,
Tak się składa,że mam 100 zaproszeń na przedpremierowy pokaz 9 lipca w Olsztynie, godzina 20:00 Helios.Nie jestem z Olsztyna i nie uda mi sie zebrać tylu znajomych na ten pokaz.
Zapraszam chętnych!
Witam,
nie chcę zasiać paniki, ale na stronie heliosa nie ma, ani słowa o seansie 9 lipca o godz. 20 na początku pomyślałem, że autor sie pomylil i chodzi mu o 10 lipca, ale nie. Bo ani w piątek ani w czwartek nie ma seansu o godz. 20. Lepiej zadźwońcie do kina i sprawdźcie to, bo inaczej przyjdziecie na marne
pzdr.
A pomyślałeś, że jest to specjalny, zamknięty pokaz z okazji konkursu i potrzebna do niego jest oddzielna sala?
sale:
1 - od 19:00 jest Epoka lodowcowa 2D, sala odpada
2 - o 21:45 zaczyna się Narzeczony mimo woli, więc na tej sali będzie pokaz, która oprócz kanap podwójnych mieści 101 miejsc
3 - o 20:30 jest Transformers, sala opada
4 - od 18:30 jest Transformers, sala odpada
5 - zajęta cały dzień przez Epoke lodowcową 3D, sala odpada
czyli seans musialby sie odbyć na sali numer 6, a takowej kino w Olsztynie nie posiada. Więc, radzę wszystkim którzy złapali się na tą prowokację, aby jeszcze raz przemyśleli czy warto iść i czekać na "bilety"
Ja napisze,ze to żadna prowokacja czy oszustwo.Onet i stopklatka pisały o tym i na oficjalnej polskiej stronie Bruna jest ta informacja.Pokaz jest w sali numer 2.Tak jest napisane na zaproszeniach nawet. Jeżeli Ci, którzy załapali sie na seans maja wątpliwości to proszę o emaila a wyślę formy zaproszeń otrzymane elektronicznie do zatwierdzenia.
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=55867&strona=telegram
Sub Zero 1
Preak 3
sebastian403 3
abracadaver 2
Davidek2 2
Vito 2
Silent 2
:) Tak dla potwierdzenia
Mala1ok tego filmu nie widziała.Nie ma jeszcze tego w necie.Jak ktos jej wierzy to jest naiwny.
Sprawdźcie sobie Rlslog.net czy irfree.com
Piractwo to normalna sprawa żadne czary.Mala1ok poza tym jest dziewczyna.Jedna dziewczyna twierdziła na forum filmwebu,ze jej kolega przywiezie.Grubo przed światową premierą. Jakby kopia była już dostępna to by film web pisał. Wtym tyg co najwyżej będzie marnej jakości kinówka.
Mala1ok ten film widziała.
oglądałam wersję kinową, jakość uszła, a kolega od którego dostałam film właśnie wrócił z anglii (sprostowanie - nie ściągał, ale też dostał).
A poza tym jestem dziewczyną. (co to ma do rzeczy?)
Tego filmu nigdzie nie dostaniesz dziewczyno i o to w tym chodzi.Poskacz po najlepszych pirackich stronach.Nie ma żadnych kopii jeszcze.Ściemniasz albo widziałaś fragmenty programu Cohena i tyle.Nie chcę być chamski dlatego teraz przestanę.
Na Filmwebie pełno jest dzieciaków, które ni w pień ni w kłodę konfabulują jakie to filmy oglądały " przed premierą w kinach, podczas premiery w Cannes, na specjalnym pokazie dla VIP-ów, ściągnięte z netu w jakości DVDRip jeszcze zanim film nakręcono itp. " Taki urok podstawówki i gimnazjum. A jak ktoś łyknie te brednie i zapyta takiego dzieciaczka o szczegóły w danym filmie, to małolat wtedy ani meee ani beee :)
9 lipca,a więc juz po pokazie-udało się zebrać chętnych na pokaz?Jak wykorzystałes reszte biletów?:)Żałuję,ze byc nie mogłam,ale sam film na pewno zobaczę;)Jakie wrażenia z projekcji?Warto wybrać się na ten film do kina? pozdrawiam:)