4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 52159
4,3 26 krytyków
Brüno
powrót do forum filmu Brüno

Zasłużone 2/10.

użytkownik usunięty

Oczywiście obrońcy powiedzą że film obnaża zakłamanie, homofobię, szydzi z show businessu. Ja jednak uważam że ten film sam w sobie jest wielkim zakłamaniem, wszystko w nim jest wielką mistyfikacją a Cohen sam jest częścią tego show businessu i zarabia ładną kasę.

ocenił(a) film na 1

U mnie jeden. Za przekroczenie wszelkich granic. A już za wykorzystanie i próbę zniszczenia dobrego wizerunku starszego człowieka i szlachetnego republikańskiego kongresmena Rona Paula tylko dlatego że jest konserwatystą to koleś powinien trafić za kraty.
I za samego fiuta na ekranie film powinien dostać mniej niż 2.

Ali G - the best, Borat - miażdży, Bruno ssie (i to wcale nie odniesienie do filmu :P )

ocenił(a) film na 8
szymonkb

ja nieco inaczej ali g ssie, bruno b.dobry, borat zajebisty!

ocenił(a) film na 10
vega1337

dokładnie vega1337 :) popieram!

ocenił(a) film na 2
Kurkosia

Ten film to już nawet nie jest dno..
Jedynki nie dałem tylko ze względu na Bono w końcówce muzycznej.
Zmarnowałem 83 minuty życia na film.
Dobrze, że obejrzałem go online do kolacji a nie poszedłem do kina bo plułbym sobie w brodę
za 14 złotowy bilet, na szczęście te 14 złotych z czystym sumieniem wydane było na hangover, który rozbawia do łez i nie powoduje uczucia zażenowania, że poszło się do kina na dno.

Nie polecam tego filmu nikomu, nawet homoseksualistom.

ocenił(a) film na 9

nie jestem pewna czy ten film miał jakieś głębsze przesłanie, może po prostu chodziło o wyśmianie wszechobecnej głupoty. a hangover to grzeczna, nudnawa komedyjka dla każdego, poleciłabym ją rodzicom.