Nie dla sztywniaków. Świetna rola, doskonałe dialogi i sceny. Popłakałam się kilka razy ze śmiechu i o to chodziło! Na pewno wrócę do tego filmu, szczególnie do sceny, kiedy Bruno był u medium. Najlpsze jest to, że wiele scen było kręconych w ukrtytej kamerze, miny ludzi bezcenne. Pozdrawiam
mi tez sie podobalo, swietna rola Cohena, koles sie poprostu staje swoimi postaciami
W sposób absurdalny i bez pardonu wyśmiewa gejów, wojujących heteryków, świat mody, sław i mediów oraz 
całego ich otoczenia włącznie. Nikomu nie przepuścił. Kompletne kretynizmy sytuacyjne z zastosowaniem 
pełnej powagi i hollywoodzkich/telewizyjnych ckliwych chwytow "za serce" mnie zniszczyło :) Jest to pierwsza 
naprawde dobra komedia od bardzo długiego czasu jaką widziałem. Tym bardziej, że naprawde wiele scen ma 
tu znamiona 100% autentyczności i jakkolwiek niektóre są wręcz na zdrowy rozum nie do przyjęcia i umysł 
broni sie przed przyjęciem jako prawdę to są naprawde przekonywujące. I to nie tylko dzieki 
paradokumentalnej stylistyce. Prowokacje i stawianie ludzi w nieoczekiwanych i trudnych/niespotykanych 
sytuacjach naprawdę się tu sprawdza.
w pełni popieram !! :) 

wreszcie komedia ,która jest naprawde śmieszna , też kilka razy płakałem ze śmiechu , świetny film nie dla sztywniaków , POLECAM !!!!!!
Nie jestem sztywniakiem, bardzo lubie luzne czasami bezsensowne ale jakze smieszne komiedie co zreszta mozna zobacyzc po filmach ktore ogladnolem i ocenilem, niemniej jednak bruno rozsmieszyl mnie tylko 2 razy ale tez nie były to mega smieszne sceny na ktorych bym wrecz plakal, dlatego tylko 5/10.
wg mnie to jedna z najgorszych komedii jaką oglądałem, sztywniakiem nie jestem, możesz się każdego spytać, ale śmiałem marne kilka razy z głupoty filmu, film śmieszny dla młodszych.. jak chcecie zobaczyć prawdziwą komedię, to obejrzyjcie serial 'przyjaciele' ;]
Jak możesz porównać serial przyjaciele do filmu Brüno który miał pewien przekaz ? Widać pozostaje ci oglądać filmy typu "komedie romantyczne" o żadnym przekazie typ scenariusza -poznam-zaszalejemy-idziemy do łóżka-rozstajemy się-wracamy do siebie-bierzemy ślub koniec filmu a i na dodatek za rok wyjdzie część druga takiego filmu.
Maarcin 

Przecież ty jesteś "młodszy" więc dlaczego piszesz że bruno to film dla dzieciaków ?? Ja mam 23 lata i dla mnie to bardzo fajny film ,3 razy płakałem ze śmiechu.Pewnie napiszesz że masz 25 lat albo i więcej ? Wyobraz sobie że na zdjęciu wyglądasz na 15-16.A twierdzeniem że przyjaciele to prawdziwa komedia udowodniłeś że masz mentalność 14 letniego dzieciaka. 

PS:Kogo "każdego" można zapytać że nie jesteś sztywniakiem ? Kolegów 15 latków ("mega wariatów") ??