4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 52159
4,3 26 krytyków
Brüno
powrót do forum filmu Brüno

Zarowno Borat jak i Bruno mialy na celu wysmianie pewnych zjawisk spolecznych. W obu
filmach najsmieszniejsze nie sa rzeczy jakie wyprawia glowny bohater ale jak reaguja
prawdziwi ludzie. np. gwiazda telewizyjna opowiada jak bardzo chce pomagac ludziom,
siedzac na meksykanskim pracowniku....

ocenił(a) film na 9
_Pietro

Moim zdaniem "Bruno" to film o wiele bardziej śmieszny niż "Borat".Oba z czystym sumieniem polecam miłośnikom oryginalnych i obleśnych komedii.

_Pietro

Dokładnie tak. Film rewelacyjny, obrzydliwy ale genialny. 9/10

ocenił(a) film na 4
Franio

Film prześmiewczy, ale za dużo w nim pedalskiej obleśności. Mnie już nie śmieszył,tak jak rewelacyjny Borat. Ale główny aktor, co tu dużo mówić, perfekcjonista - potrafi zagrać każdą rolę, podejmie się wszystkiego, co jest moim zdaniem miarą Aktorstwa przed duże A

ocenił(a) film na 2
_Pietro

Ok, na czym polega komizm w opisywanej przez ciebie scenie?

ocenił(a) film na 10
Zakrza

nie pamietam juz tak dokladnie filmu ale w tej scenie podobal mi sie fakt ze ludzie wiele rzeczy robia na pokaz lub kompletnie bezsensownie. Przykladowo osoba jadaca do McDonalda, zamawiajaca tone zarcia z cola i sosem light jest smieszna. Tak samo w tej scenie. Dziewczyna na spotkaniu zwiazanym z pomaganiem ludziom siada na czlowieku ktory wywodzi sie z najbiedniejszej warstwy spoleczenstwa. To ze siada na tym czlowieku bez zadnego wiekszego problemu co jest dla niego upakarzajace jest dla mnie zabawne.

ocenił(a) film na 2
_Pietro

Jak dla mnie wyglądała na zmieszaną. Siadając na nim nie zrobiła mu jakiejś wielkiej krzywdy. Chyba nie siedziała też na nim jakoś specjalnie długo.

ocenił(a) film na 10
Zakrza

czy Ty bys na nim w ogole usiadl?

ocenił(a) film na 2
_Pietro

Zapewne tak. To był wywiad, więc pomyślałbym, że taką konwencję wymyślił sobie autor, a ten, na którym siedzę robi za krzesło z własnej woli i za odpowiednią zapłatę.

ocenił(a) film na 10
Zakrza

no widzisz... ja jakos nie uwazam zeby siadanie na meksykanskich ogrodnikach bylo odpowiednie. Uwazam ze to ponizajace i usiadlbym na ziemi...
polecam wywiad:
http://www.youtube.com/watch?v=ybm7UTozXU8
oraz podobna lecz wycieta scene z filmu
http://www.youtube.com/watch?v=nZapdwATUqY&feature=related

ocenił(a) film na 4
_Pietro

borata można obejrzeć, przy brunie przyda się troszkę alkoholu...

ocenił(a) film na 2
budziktomek

Piwo piłem...

ocenił(a) film na 9
Zakrza

absynt pij