i kwiczalam ze smiechu. Co ten koles nie wyprawial:) A tekst niegdy nie byles gejem? Szkoda, bo te usta az prosza sie o loda mnie rozwalil na lopatki:) Uwielbiam go. Na Boracie az tak sie nie usmialam. Ale tez byl ok.
żeby ten film się spodobał trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem, gorszego filmu nie widziałem, nawet nie wiem co mogę więcej napisać o takim gównie....
no widzisz:) ja cenie sobie moja nierownosc pod sufitem:) Mysle, ze trzeba miec po prostu duzo dystansu do swiata i nie brac wszystkiego tak powaznie:) Milej niedzieli.
Zgadzam sie z tobą. W komedii chodzi o to żeby śmieszyła, a ja się śmiałem głośno. Najlepsza scena to ta jak Bruno poszedł, ze swoim dzieckiem do tego talk show =D
mam dystans do świata i też lubię obejrzeć komedię ale dobra komedię :) a tutaj to wydaje mi się, że reżyser nie miał konkretnego pomysłu, nie mówcie mi że np. ta wizyta u wróżbity (pewnie się mylę co do miejsca gdzie on był bo w tym czasie coś robiłem i dokładnie nie słuchałem), te wyobrażanie sobie że uprawia seks z drugim facetem jest zabawne.. to jest chore i mocno przesadzone.. jedyny moment kiedy się uśmiałem to był właśnie jak mówisz że te usta proszą się o zrobienie loda;) ale reszta jakoś do mnie nie przemawia..
Scena z lodem i duchem wymiatala:) Ogolnie bylo na co popatrzec. Osoby, ktore nisko oceniaja ten film po prostu maja inne poczucie humoru i tyle:) I o to chodzi:) Kazdy rodzaj humoru znajdzie odbiorcow. Ja uwielbiam Montego, humor angielski i Bruna. Ze scenek podobal mi sie DG mundur z ta apaszka hahaha Albo jak zaiwanial w stroju Zyda. A jak muzulmanka niosla kosz na glowie a on ja szturchnal i powiedzial "fajny kapelusz" haha nawet teraz rechocze:) Poza tym Sacha ma nieziemskie nogi jak na faceta. Mega smukle, dlugie i zgrabne:) W roli geja po prostu idealny.
Sacha jest fenomenalny. Tego nie można nie przyznać.
Co do filmu... mam mieszane uczucia po przeczytaniu jednej, krótkiej recenzji na imdb. Czy film jest wybitny bo próbuje ukazać homofobię oraz inne uprzedzenia, którymi są wypełnieni po brzegi amerykanie? Czy raczej było to nadużycie i powinniśmy współczuć tym wszystkim ludziom z USA, a nie śmiać się z nich podczas oglądania tego filmu? Czekam na przemyślenia, bo jestem ciekawy zdania innych w tym temacie.