PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459973}

Bracia

Brothers
2009
7,5 142 tys. ocen
7,5 10 1 142479
6,5 31 krytyków
Bracia
powrót do forum filmu Bracia

Plytki film... Bylam przygotowana na wielki piekny romans i naprawde jakas traume powojenna, trudne decyzje itd.......... Totalny zawod.. Wielkie Hallo przez jeden pocalunek!!!! To powitanie z zona i dziecmi na lotnisku po znalezieniu tego kapitana...... Tak sie wita rodzina po miesiacach rozlaki?? Film w ogole do mnie nie przemowil...

ocenił(a) film na 9
eweline2009

nie przesadzaj ! na 5 to on na pewno nie zasługuje !!
Ja osobiście polecam ten film.

sara137_2

Mi sie nie za bardzo podobal. Fajny temat ale pobieznie potraktowany

eweline2009

Co do jednego pocałunku... To nie skojarzyłaś z tą sceną podstawowego wątku filmu: żołnierz ten wrócił do domu z- jak to fachowo nazywa się w psychologii- zespołem stresu pourazowego. On nie wrócił po udanej misji w Afganistanie, weź poprawkę na to. Pozdrawiam.

Komandosek2

Rozumiem i tym bardziej uwazam ze temat zostal potraktowany zbyt lekko, skoro rezyser nie chcial sie bardziej skupic na przezyciach zolnierza, mogl sie choc skupic na uczuciu dziewczyny i brata zolnierza... Sa filmy ktore trwaja 2,5 godz i wiele rzeczy mozna z nich wyciac i skrocic do 1,5 godz i tez wyszedl by fajny film..., ale tu jest wlasnie na odwrot - film potrzebowal jeszcze z pol godzinki zeby ladnie wszystko mozna bylo rozwinac i pokazac rzeczy naprawde istotne... Jak dla mnie 5/10, lekkie rozczarowanie