Omg.. jak ja dawno nie pisałam recenzji.. nawet nie wiem jak sie za to zabrać teraz . ;p
Jestem świeżo po obejrzeniu go. Bardzo mnie poruszył bo powinien i nie odwadniałam się
czyli było idealnie co do reakcji ;p.
Normalnie bym go nie obejżała bo nie ma zachęcającej okładki, jednak jestem jedną z tych
osób co zwracają jednak na okładkę uwagę.;p
I pytanie... co mnie zachęciło do obejrzenia jak nie okładka ? Jake Gyllenhall ;D. Po Księciu
Persji jestem jego fanką xd.
Ogółem co do filmu no to tak...
Na ocenę 9/10 jak najbardziej zasłużył... zastanawiałam się jednak nad 10 ale czułam że
czegoś mu brakowało.. Nie jestem za bardzo za dramatami i dlatego pewnie tylko 9... ale
jak stawiajac sie na pozycji w dramatach jaka ocena to dalabym 10 i nnie wiem czy by tego
nie zmienic.;p
Nie potafie wam tego opisać... ale to była jakby bomba. Cały czas trzyma w napięciu./. ia
taaa atmosfera.. WOW !
ale sie napisalam xd. a połowa to moje wrażenia a nie film xd. Wybaczcie ale musialam ! ;p
PPOLEEECAM !
taaaak film genialny, obejrzałam go przed chwilą. również dla jake'a, ale jego fanką jestem od dawna;)
Zgadzam się film bardzo dobry, 9/10 jest zasłużone w pełni. Film trzyma w napięciu caly czas i do tego rola Tobey Maguire nie sądziłam że potrafi zagrać takie emocje i ten obłęd w jego oczach. Nie mogłam go poznać spodziewałam się kogoś w stylu Spider-mana (okropna rola) a tu wychudzony żołnierz zdolny do wszystkiego. Naprawdę super.
na mnie też tobey zrobił ogromne wrażenie! i również spodziewałam się po nim jakiejś beznadziei a tu takie zaskoczenie.. udało mu się.
Witam
Świetna gra Tobiego i Jaka którego polubiłem za Persję, super zagrała również Natalii, zepsuli tylko końcówkę (ostatnie 20 min) od momentu jak Jake wszedł a Tobi zaczoł wariować - spaprali to.
Generalnie film zrobiony za małe pieniądze a wszystko ładnie trzyma się kupy.
No może ja 9 punktów nie dam ale film na pewno jest godny polecenia. Przyjemnie od czasu do czasu obejrzeć jakiś film o przyziemnych problemach, gdzie nikt nikogo nie goni z piłą motorową albo ratuje świata przed zagładą. Tobey pokazał, że jest odbrym aktorem i umie grać tym większy plus dla filmu. Dobrze, że zatrudnili do niego trójkę dobrych aktorów, którzy podźwignęli produkcję bo bardzo łatwo można było spaprać ten film.
Zgadzam się. Scenariusz sam w sobie był dobry, ale to gra trójki aktorów jest główną wartością tego filmu wg. mnie. Polecam.
Tobey Maguire jest dobrym aktorem i wie to każdy, kto oglądał jakieś inne jego filmy poza Spidermanem.