Ten film ma coś w sobie. Jak go obejrzałem to przez dwa dni nie mogłem normalnie funkcjonować. Ciągle o nim myślałem. Nie wiem co ze mną nie tak. Ogólnie jestem pod wrażeniem, ale nie chce już go więcej oglądać.
Tez yak miewam. Moze po tym filmie nie ale mam take swoje ulubione gatunki w ktotych gay trafi sie perelka to analizuje film cala noc I potem itd. Wiaze sie z.tym to ze zarywam troche nice, ale co man zrpboc jak tylko o tym danym filmie mysle I niemoge zasnąć? Hehe
Mam tak, oooj mam. wiec spoko ;)
Heheh, ale ja chyba wolę unikać takich filmów, bo kiedyś jeszcze jakieś depresji dostanę, ale w sumie takie filmy są dobre ;d
Jabwlasnie nie unikam a wiec ich desperacko poszukuje bo są moim tlenem a zarazem trucizną..hehe
Moje największe uzależnienie ;)
Polega na połykaniu jakiś dobrych filmów, ale wiadomo ze jak się połknie coś mocnego to mogą wystąpić niepożądane skutki uboczne. :P
haha prawda, mogą wystąpić i to takie, że nie będzie można nad nimi zapanować.. Możesz dać mi jakieś tytuły takich filmów? Może też będą moim uzależnieniem ..
No to właśnie incepcja, wyspa tajemnic, k-PAX, zostań, serial awake, 12malp hmm..teraz nie pamiętam innych..te są moje ulu ;)
Incepcja bardzo dobry film, a pozostałych nie oglądałem ... taki ze mnie kino maniak :D dzięki wielkie
o super wielkie dzięki z pewnością obejrzę ;) też lubię takie filmy, mam do nich potem wielki sentyment xD
Arlington Road dobre też.
Wii wezcie podawajcie jakieś tytuły :D a nie tylko ja :P
Niee przesadzaaaj..film zrobił na nim wrażenie i chlop nie wiedział jak to ująć i przez to trochę wyolbrzymil swe emocje i odczucia co do filmu.
Czy nie tak??
Jeśli nie to nie polecam serialu homeland.
Jestem świeżo po seansie. Film wywarł na mnie ogromne wrażenie. Mimo, że jestem mężczyzną to mam trochę słabą psychikę na tle emocjonalnym. Zdarzyło się, że prawie się poryczałem. Brawa dla twórców za rewelacyjny film.
Miałam identyczne odczucia. Nie mogłam zapomnieć. Obejrzałam ze 2 lata temu, dziś leciał na Polsat Film i nie mogłam ponownie go obejrzeć. Rzadko kiedy filmy aż tak się odciskają na naszych emocjach. Chylę czoła przed twórcami, ale ten film byłby niczym gdyby nie genialna rola, chyba rola życia Tobey Maguire. Zahipnotyzował mnie tym, co stworzył na ekranie. Nie da się lepiej zagrać tej postaci.
Tak właśnie. Jestem takiego samego zdania co Ty. Nie mogłem normalnie funkcjonować przez parę dni po obejrzeniu tego filmu. Zgadzam się z Tobą. Nikt lepiej nie zagrałby tej niż Tobey Magurie.
Znajomi mi polecają inne filmy tego typu, np. Salę Samobójców albo choćby tytuły podane na tym forum, ale aż boję się obejrzeć, bo chyba nie chce znowu przeżywać takiego "załamania psychicznego". Niby to tylko filmy, ale emocje są nie złe i niektórzy nie wiedzą o co chodzi.
Miałam dokładnie tak samo. Z jednej strony dobra gra aktorska i poruszająca fabuła. Niestety aż nazbyt poruszająca. Czułam się okropnie po obejrzeniu tego filmu. Stąd też nie do końca wiem jak go ocenić. Poruszył mnie, ale wcale nie miałam ochoty by coś poruszało mnie w owy sposób ;)