PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459973}

Bracia

Brothers
2009
7,5 142 tys. ocen
7,5 10 1 142479
6,5 31 krytyków
Bracia
powrót do forum filmu Bracia

Cala ta historia to jedna wielka porazka. Wszytsko w tym filmie jest przesadzone i naciagane poczynajac od akcji w afganistanie ,poprzez uraz psychiczny wywolany tragedia na froncie?? (bardziej mi to wygladalo na kolesia ktory jest nawalony:" Spales z moja zona" -" Nie spalem"-" Spales" ,kur** co za zenada ), konczac na wrecz popluczynach romantyzmu "wielkiego" romansu. Ten film jest o niczym bo o milosci, wniknieciu w psychike zolnierza wojennego czy o dobrze dobranym aktorze (Maguire) tu byc mowy nie moze. Temat zostal splaszczony i sprofanowany do granic jakichkolwiek mozliwosci.Watki w tym filmie sa niczym szybkie strzaly slabych rewolwerowcow... szybko szybko szybko i ciagle pudlo. W moim odczuciu ten film to glupota i naprawde czy tylko ja widze ze to kompletna amatorka? Ocena 2/10.

ocenił(a) film na 8
arielos

Zupełnie się z tobą nie zgadzam... Praktycznie z każdym twoim słowem...
Może dlatego film ma ocenę 7,6 że takich ludzi jak Ty jest tylko garstka - i dobrze !
Jak dla mnie 8/10

arielos

Dla mnie film na 6, do obejrzenia na jeden raz, było kilka dobrych scen ale też kilka słabych. Niewątpliwie film miał spory potencjał no ale muszę się zgodzić że temat został spłaszczony i trafne są tu te słowa - "szybko szybko szybko i ciagle pudlo".