PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459973}

Bracia

Brothers
2009
7,5 142 tys. ocen
7,5 10 1 142479
6,5 31 krytyków
Bracia
powrót do forum filmu Bracia

Yeah! War code!

ocenił(a) film na 1

Bóg, Honor, Ojczyzna! Mordujmy swoich braci aby przeżyć! ŻAŁOSNE!!! Dobrze wiedział, że może sam nie przeżyć a jednak zdecydował się zabić SWOJEGO! Co to ma być??? Sam powinien zginąć! Co to za dowódca??? Q_a m_ć!!! DNO!!! NIE MA usprawiedliwienia dla zabijania swoich - to gorsze niż dezercja! Eh

ocenił(a) film na 7
k3848

wygrały uczucia w Jego wypadku ;) proste...

ocenił(a) film na 8
k3848

Przecież tamci wyraźnie powiedzieli, że ten młody nie jest im już do niczego potrzebny i musi zginąć. Poza tym ciekawe co Ty byś zrobił będąc tak psychicznie i fizycznie tłamszonym przez miesiące... Było oczywiste, że jeśli go nie zabije to zginą obaj. Wyboru dokonał pod presją, ale wg mnie nie miał wyjścia, bo afgany nienawidzą ludzi słabych, a taki był ten młody i było pewnym, że musi zginąć.

ocenił(a) film na 8
sphinks

Ta jeden z najlepszych filmów jakie widziałem,a ty "k3848" piszesz takie
pierdoły jakbyś wagarował w przedszkolu i mamusia cie nie nauczyła myślenia
abstrakcyjnego weź się trochę zastanów nad swoim marnym żywotem ;/

ocenił(a) film na 7
k3848

Żałosny jesteś ty! dając 1 temu filmowi a 7-demy walisz polskim badziewiom?!?.Proponuje dorosnąc i obejrzeć jeszcze raz..
ps.ty na jego miejscu nie tylko byś go zabił ale pewnie jeszcze zjadł..bohaterze.

ocenił(a) film na 8
emm79

Psychika tego człowieka była tak zdewastowana że nie ma w tym nic żałosnego. Co więcej facet nie mógł przez to normalnie egzystowac.

ocenił(a) film na 7
k3848

Moim zdaniem film naprawde calkiem dobry, a to ze zabil swojego podwladnego w takich a nie innych okolicznosciach to wlasnie sens jego problemow. Ogolnie mocne kino i za to wielki plus. A najbardziej podobalo mi sie ze Tommy tak naprawde nie spal z Grace (pani Portman piekna kobieta) jak by wynikalo ze zwiastunow. Fajnie obejrzec czasem cos wartosciowego. Szczerze polecam bo jak dla mnie to najlepsza premiera tego tygodnia. Pozdrawiam