Czy zna ktoś tytuł utworu który leci podczas pościgu samochodowego?
Na film trafiłem przypadkiem jakiś czas temu i bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Niewidziałem niestety części pierwszej. Szkoda że Sergey Bodrov już nieżyje. Jest on podobno dla Rosjan takim odpowiednikiem Jamesa Deana.
????????? ??????????? - ????? ???????
A bardziej po normalnemu: Smislovie Gallyucinacii - Vechno molodoy
Pozdrawiam
A znacie tytuł piosenki, któa leci gdy Daniła zaczyna szykować się w jakimś budynku (gdzie wcześniej zrobił sobie pistolet) do wyjścia, do klubu, gdzie potem ukryje w toalecie broń. Wtedy leci pewna piosenka, nie znam jej. Nie ma jej w Soundtracku bo cały przesłuchałem, tak mi się wydaje.
Znacie może film również rosyjski film, w którym ostatnia scena przed napisami końcowymi to czarny samochód, któremu (prawdopodobnie) wyładował się akumulator i zgasły powoli światła, bardzo fajny film, a nie pamięt6am tytułu. I jeszcze jeden rosyjski film, w którym facet-gangster(chyba) miał córki, a te córki w wyniku jakiś zdarzeń zostały oddzielone od rodziców i one próbowały odnaleźć swoich bliskich i końcowa scena to siedzieli u niby znajomego swojego taty, nad taką rzeczką... Z góry serdecznie dziękuje za podanie tytułów tych filmów. Pozdrawiam :)