7,2 46 tys. ocen
7,2 10 1 46433
7,4 34   krytyków
Bronson
powrót do forum filmu Bronson

Tragedia! Jak daleko jeszcze pójdą scenarzyści? Smarowanie twarzy własnym kałem! Brawo! Debilizm!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Czesto jest tak, ze ci, ktorzy mowia o kims przygulu po prostu za tym kims nie nadazaja...

przelyk

Oczywiscie "przyglup" bo wyszlo "przygulu" i beda znowu skojarzenia...:)

użytkownik usunięty
przelyk

No ale ty nie pokazujesz nic za czym można by nienadążac... nie umiesz się wysłowic ,mylisz pojecia i w koncu pleciesz bzdury.

Ale ja nic nie musze pokazywac, klasa broni sie sama.

ocenił(a) film na 9
przelyk

pies ma racje, to tak jakbym ja usiadl przed meczem baseballa i powiedzial ze jest zenada i hujowy bo ani sie nim nie interesuje ani nie znam zasad. To ze jakis film nie przypada ci do gustu nie znaczy ze jest 0/10, nie lubie horrorow i wszystkim dalbym 0/10 gdybym mial sie kierowac moimi odczuciami ale tak nie robie bo to zwyczajnie glupie...

No i cale szczescie, ze takie filmy powoduja pojawienie sie na mojej twarzy grymasu politowania - tzn., ze jest jeszcze ze mna o.k.

przelyk

Żeby Ci się to nie utrwaliło!
To może być trudne do zoperowania.
Ten post jest o smarowaniu się kałem,
a Wy się nim obrzucacie Panowie...

ocenił(a) film na 10
przelyk

nie napinaj się tak bo jeszcze ktoś się przestraszy :)

LELELE

Wszyscy jestescie idiotami (nie chrystusami)! Gosc po prostu nie widzial filmu - znaczy widzial, ale w wydaniu cam/ts. Jest mistrzem w ogladaniu filmow ktorych nie widzi :-)! Btw. tez tak mialem!. Nie opowiadajcie o filmach (bardzo prosze) ktorych nie widzieliscie!

ocenił(a) film na 10
wolinskip

Gosciu jak sie nie znasz na dobrym kinie to sie nie wypowiadaj publicznie, ten film jest zakrecony i inne niz reszta, w tym jego urok, a to ze nie jest kolejnym dragon ballem i Ci sie nie podobal to juz Twoja strata!