Niech mnie ktoś przekona czy warto obejrzeć ten film, bo po recenzji i ocenie nie jestem
pewien czy jest czas go oglądać. Co ciekawe nawet nie jestem aż tak zainteresowany grą
De Niro, jak tego chłopaka Paula Dano, przez którego tu trafiłem, tylko proszę bez spoilerów
:)
Dano gra to co zwykle, czyli zagubionego, trochę ekscentrycznego chłopca :) Jeśli lubisz klimaty szukania siebie i artystów walczących z twórczą niemocą to film jak najbardziej dla Ciebie. Bardzo przyjemnie się ogląda, jest utrzymany w takim spokojnym, bezpiecznym klimacie + fajna muzyka. Nic nowego raczej nie wnosi ale mnie usatysfakcjonowało :)
Film dosyć ciężki i ponury, ale kracje są świetne. Bob De Niro powrócił do formy.
świetny fimik sporo dobrego aktorstwa, obejrzałem z przyjemnością, choć arcydzieło to to nie jest.....
Popieram opinie przedmówców. Trochę może zabrakło mocniejszych momentów, nie raz reżyser za szybko przeskakuje ze sceny do sceny, żeby aktorzy mogli się wykazać, ale ogólnie to bardzo dobra historia. O dziwo właśnie Paul Dano mnie zaskoczył, bo tu gra całkiem normalnego chłopaka, nie takiego lekko zamkniętego w sobie, jak to ma w zwyczaju.