Co to za żenada. Film miał premierę w marcu, a do tej pory nie wyszedł na DVd. To tylko w polsce takie rzeczy mogą się dziać .
Ciesz się że w ogóle wyjdzie data premiery na dvd to 29.11.2013
Widzę że nastąpiła jakaś zmiana twierdziłeś w swoim poście że filmy na dvd ściągasz z neta a tu proszę czekasz na dvd nonono
Czekam aż wyjdzie na dvd żeby ściągnąć w normalnej jakości bo na obecną chwile jest tylko w jakośći CAM .
Nie kupi filmu na dvd a ma pretensje co do daty premiery. Tylko Polacy (na szczęście niektórzy) tak mają.
Dlatego bo dopiero kiedy wyjdzie film na dvd jest do ściągnięcia w normalnej jakości .
Lepiej ukraść i jeszcze pretensje, że nie mógł ukraść wcześniej.
Wieprze tak mają..
Ludzie, którzy uważają ściąganie filmów za kradzież są albo policjantami , konfidentami społecznymi lub myslącymi inaczej .
Gdyby wszyscy myśleli tak jak ty wieprzu, żaden film by nie powstał, bo zwyczajnie by się nie opłacało ich kręcić, skoro wszyscy oglądali by sobie za darmoszke.Całe szczęście grono ludzi myślących inaczej wspiera przemysł filmowy w przeciwieństwie do wieprzy, które potrafią tylko ukraść i jeszcze sapać wyzywając od policjantów jak ktoś zwróci im uwage. Żenada.
Wyobraź sobie, że ja też wspieram polską kinematografie , chodzę do kina na praktycznie każdy polski film, a ściągam po to żeby sobie go wielokrotnie obejrzeć jeżeli mi się spodobał i według mnie nie jest to żadna kradzież , nie wypalam tych filmów na płyty , nie sprzedaje ich ani nie rozpowszechniam .
Co za tłuk. Jeżeli ludzie nie będą kupować oryginalnych dvd, to dystrybutorzy przestaną kupować od twórców prawa do ich rozpowszechniania i filmy przestaną wychodzić na dvd, a w dalszej perspektywie - powstawać.
Może jeszcze mam ci bilety zeskanować co ?? Filmy ściągam tylko po to, bo dużo jaram i po wyjściu z kina następnego dnia nie pamiętam co oglądałem dlatego jak ściągne film oglądam go najmniej kilka razy, żeby go zapamiętać .
Woel sobie kupić jaranie niż płyte dvd , a jarania nie odstawie do końca życia , choćbym nawet nie pamiętał co robiłem 10 minut temu, to mi to nie przeszkadza , nie obchodzi mnie moje zdrowie .
Dawno już zrobiłem sobie wazektomie żeby właśnie nie mieć dziecka, bo ja pieniądze tylko na melanż moge wydać .